ROmedic Firme medicale Produse pentru cuplu, viata sexuala

Oferim o gama bogata de produse naturiste marca CaliVita, avizate de Ministerul Sanataii. Suplimentele noastre se adreseaza de la adulti si varstnici pana la copii si sugari.

 

Suntem distribuitori autorizati ai suplimentelor alimentare nutritive marca CaliVita International din anul 2003.

 

Societatea noastra comercializaeaza doar suplimente alimentare avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

 

Gama de suplimente alimentare este foarte diversificata, recomandandu-se atat pentru adulti cat si pentru copii sau sugari. Acestea au la baza complexe de vitamine, minerale, oligoelemente cat si extracte din plante medicinale.

 

- Oferim garantia calitatii sau banii inapoi, indiferent daca ati desigilat flacoanele si ati consumat o parte din acestea.

Recomandări produse:

Coenzima q 10 sublingual Coenzima q 10 sublingual
Producător: Calivita

Coenzima Q10 sublingual la cel mai mic pret online. Datorita formulei sublingual se absoarbe mai repede si are rol in insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala.

Preț: 83.00 RON
TwinLab Amino Fuel Liquid TwinLab Amino Fuel Liquid
Producător: Calivita
Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml Orange Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml Orange
Producător: Calivita

Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml este un produs lichid cu aroma de portocale destinat cresterii musculare la persoanele care practica activitati sportive, bazandu-si eficienta...

Preț: 49.00 RON
Strong Bones Plus Strong Bones Plus
Producător: Calivita

Strong Bones Plus, la cel mai mic pret online. Acest supliment alimentar are cel mai bun raport dintre calciu, magneziu si vitamina D pentru...

Preț: 70.53 RON
Olive Oil Bag Babaria (crema corp, crema maini, lapte corp, gel dus) Olive Oil Bag Babaria (crema corp, crema maini, lapte corp, gel dus)
Producător: Calivita

Pachetul promotial include patru produse pe baza de ulei de masline destinate ingrijirii pielii corpului. (crema corp, crema maini, lapte corp, gel dus). Uleiul...

Preț: 40.00 RON