ROmedic Firme medicale Mobilier medical

Analizor automat biochimie Echo

Analizor automat biochimie Echo
Special proiectat pentru o utilizare facila, Echo stabileste noi standarde in simplitate, astfel minimizand timpul de instruire al personalului cat si erorile datorate greselilor de operare

Echo are o viteza intre 120-240 teste de biochimie pe ora fiind destinat laboratoarelor mici si medii cu 64 probe si 27 de reactivi la bord.

Metode de citire sunt end point, kinetic si fixed time, cu factor sau standard, mono- sau bi-chromatic, curbe de calibrare liniar si non-lineare cu 8 standarde, cat si teste turbidimetrice.

Echo are precizie inalta si repetabilitate datorita utilizarii unor sisteme electronice si mecanice complexe ce necesita un minim de intretinere.

CARACTERISTICI TEHNICE

Pozitii reactivi: 18 sau 27 pozitii de reactivi pe placa rece

Viteza: 200 - 270 teste / ora (12 sec pentru fiecare ciclu)

Inarcarea cu probe: 64 probe, standarde si controale

Metode: 64 metode in memorie. Se pot programa metode care lucreaza cu 2 reactivi. End Point mono sau bichromatic, citire diferentiala, Kinetic, Fixed Time.

Calibrare: Lineara si non lineara, cu pana la 8 standarde - factori

Sistemul optic: Lampa cu halogen 6V/10W, 9 filtre interferentiale (340 pana la 630 nm +/- 2 nm). Aducere la zero automata pentru toate lungimile de unda. Acuratete: +/- 1 % from 0 to 2.5 O.D. Liniaritate: < 0.5 %. Celula de citire cu volum 35 microlitri. Temperatura controlata de elemente Peltier (+/-0,1 oC). Aspiratie prin pompa peristaltica programabila pentru numarul de pasi aspirare.

Modul dilutor: Seringa de 1000 ml cu rezolutie 0.001 ml.

Placa de reactie: 190 microcuvete la temperatura de incubare de 37grade C, Programabil +/- 0,1 grade C.

Interfata utilizator: Tastatura, Monitor color 15", Imprimanta termica incorporata cu 24 coloane, optional imprimanta externa. Posibilitate de comunicare bidirectionala cu PC extern (Optional se livreaza si softul de comunicare). Inregistrarea completa a datelor pacientului. Program de control al calitatii, Calcul statistic. Rezultate afisate si printate, Soft de autodiagnosticare. Interfata RS232.

Greutate: 45 kg