ROmedic Cabinete medicale Vaslui Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Vaslui

„Sufletul ajută trupul și uneori chiar îl ridică de la pământ. E singura pasăre care-și poartă colivia.” Victor Hugo

 

Stresul, neajunsurile, nemulțumirile, temerile, nervozitatea, dependențele, neîncrederea sau anumite episoade traumatizante din viața noastră își pot pune puternic amprenta asupra tuturor aspectelor vieții.

 

Învață să ai grijă de latura cognitivă și emoțională, deoarece dezechilibrele de natură afectivă sau mentală ne pot afecta considerabil calitatea vieții, sănătatea fizică și toate aspectele vieții.

 

Ești deprimat, anxios, îngrijorat în permanență, nehotărât, suferi de insomnii, obsesii, ai dependențe, nu îți poți controla emoțiile și comportamentul, ai trecut printr-un eveniment neplăcut (accident, divorț, doliu etc.), simți că nu te mai regăsești? La Cabinetul de Psihoterapie/Psihiatrie – Biopsick oricine poate beneficia de servicii psihologice și psihiatrice guvernate de respect, competență, profesionalism, responsabilitate, confidențialitate, pentru a porni în călătoria pentru recunoașterea și înțelegerea propriei persoane, pentru a putea trăi viața pe care o meriți și pe care ți-o dorești!

 

Printr-o abordare personalizată în funcție defiecare pacient în parte, Dr. Pascal Irinel Oana, medic specialist psihiatru și psihoterapeut integrativ, vă așteaptă pentru servicii medicale și psihologice de calitate.

 

Sufletele care nu-și spovedesc niciodată tainele sunt ca odăile cu ferestrele închise, care nu se aerisesc.” Octavian Goga

 

Printre tehnicile utilizate se numără:

  • Terapia Cognitiv-Comportamentală

  • Hipnoza Clinică

  • Gestalt-terapia

  • Terapia de Cuplu și Familie

  • Psihanaliza

  • Somatoterapia

  •  

Cu tact, răbdare, empatie, înțelegere, seriozitate și respect, te aștept să găsim împreună soluții la problemele care te frământă și care îți afectează viața. În cadrul Cabinetului Biopsick beneficiezi de examinare și consiliere psihologică, recomandări și scheme de tratament potrivite.

 

Într-un cadru intim și liniștit te aștept pentru a te ajuta să te debarasezi de stres și griji, pentru a discuta problemele care te macină, să explorăm și să te învăț să gestionezi aceste dezechilibre, să te cunoști mai bine pe tine însuți, să îți optimizezi capacitatea de relaționare, de comunicare, de a lua control asupra propriei existențe.

 

Nu avem decât fericirea pe care o putem înțelege”- Maurice Maeterlinck

 

Vă aștept cu drag!

 

 

Consultații de psihiatrie și psihoterapie la Clinica RECUMED din Vaslui

 

Adresa: str. Dobrogeanu Gherea nr 24

 

Program:

Miercuri: 8.30-14.30
Joi: 8.30-14.30
Vineri: 9-14.30


Consultațiile sunt gratuite cu trimitere de la medicul de familie și cu programare telefonică prealabilă la secretariatul clinicii: 0727337772

                                0335404520

Se eliberează rețete gratuite / compensate!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!