Infertilitate absolută nu există! Ne angajăm să avem grijă de pacienții noștri și să le oferim servicii de înaltă calitate, astfel încât visul lor de a fi părinți să devină realitate cât mai curând posibil!
ROmedic Cabinete medicale Kyiv Cabinete Planificare familială Planificare familială Kyiv

Instrumentele și metodele  folosite sunt de ultima generaţie, atât ultrasunetele 3D, microscoapele pentru FIV și ICSI, incubatoarele, cât și lichidele de cultură etc. Toate acestea ne permit să obţinem în a 5-a zi blastociști de calitate excelentă, care au un procent înalt de implantare. Anume metodele utilizate și profesionalismul medicilor şi a personalului nostru specializat ne fac lideri în domeniul medicinii reproductive.

 

Cele mai avansate metode de tratare a infertilității la nivel mondial

Alegerea corectă a clinicii reprezintă unul dintre cei mai importanți pași din întregul proces în ceea ce privește lupta împotriva infertițității. Clinica de reproducere umană BioTexCom este cea mai inovatoare clinică din Ucraina și aplică cele mai avansate metode și tehnici pentru tratarea infertilității timp de peste 10 ani. Clinica se specializează în oferirea serviciilor cu folosirea tehnologiilor de reproducere umană asistată, cum ar fi: FIV cu terț donator de gameți sexuali (ovocite sau spermă), FIV clasic, programe de FIV cu mitocondrii donate, autotransplatare de endomentru, procedura de transfer a embrionilor donați (embrioadopție) și altele.

Scopul nostru este acordarea ajutorului de sprecialitate cuplurilor infertile într-un mod confidenţial și profesionist.

 

Tehnologiile sunt bine dezvoltate

Când vine vorba de clinica BioTexCom, vă asigurăm că toate metodele și tehnologiile sunt pe deplin dezvoltate. În timp ce unul din șase cupluri se confruntă cu probleme de fertilitate, pentru noi fiecare pacient este unic, căruia îi vom oferi cele mai eficiente metode de tratament, conform diagnosticului și istoricului lui medical.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă împliniți visul de a avea un copil şi pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire și tratamentul medical corespunzător.

 

Cele mai avansate tratamente de infertilitate

Suntem recunoscuți la nivel internaţional ca fiind lideri în domeniul de reproducere umană asistată. Am fost prima clinica RUAM din Ucraina, care a aplicat metodele și tehnicile de tratare a infertilității cu ajutorul unui terț donator de gameţi (ovocite și sprermă) la femei trecute deja de vârsta reproductivă. În primii ani de activitate, am avut mai puţin de zece paciente cu vârsta trecută de 50 de ani. Din 2009, anual, numărul pacientelor cu vârsta de peste 50 de ani care au rămas însarcinate şi au dat naştere unor copii sănătoşi, este în continuă creștere.

 

Conștiinta şi corpul

Mulți dintre pacienții noștri ajung la noi, pentru că nu au avut reuşite în alte clinici RUAM şi au constatat că noi oferim mai multe soluţii avansate față de multe alte clinici. Noi, de asemenea, înţelegem că impactul emoţional şi psihologic din cauza infertilității poate fi extrem de dificil, de aceea, am introdus un program special constiința/corp, pentru a reduce stresul și a îmbunatăți starea generală de sănătate a pacienților.

Clinica BioTexCom s-a dezvoltat pe bază feedback-ului atât din partea personalului cât şi din partea pacienţilor.

 

Cinci principii de bază

În practica noastră respectăm cinci principii de bază, pentru a asigura cele mai eficiente servicii medicale cu scopul maximizării şanselor de reușită a procedurilor de tratament. Acestea sunt:

  • 1. Îngijirea medicală profesională;
  • 2. Diagnosticarea exactă a infertilității;
  • 3. Calitatea serviciilor prestate la un nivel înalt;
  • 4. Menținerea poziției de lider în domeniul reproducerii umane asistate din Ucraina;
  • 5. Rezultatele excelente.

 

Indiferent de programul de tratament ales, ne angajăm să avem grijă de pacienți și de să-i ajutăm să devină părinți fericiți!

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-02-2021
Paula, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna Doctor este exceptionala. Caldura, calm si mult profesionalism.

16-02-2021
Catalina, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am vb cu domnisoara Olga si mi-a explicat totul excelent, privind la faptul ca e un coordonator pt multimea de cupluri, si inclus pt noi este bravo, căci ne sustine pe toti, nu intotdeauna raspunde la timp si este clar dece, ea este una, iar noi suntem multi. Deci prima multumire i se ofera lui domnisoara Olga pt sustinerea pe tot parcursul tratamentului nostru! Vreau sa le multumesc si pe domnisoarele asistente (managerele) care intotdeauna erau alaturi langa noi, la recoltarea analizelor, la ecografie, la vizita cu doamna doctor, intotdeauna au fost langa noi si ne-au ajutat sa rezolvam toate intrebarile necesare. Si cu siguranta multumirea urmatoare i se ofera lui domnisoara Trisko! Ea este un doctor superb in toate! Foarte drăguță si umila, ne-a dat speranta si ne-a coordonat pana la sfarsitul tratamentului! Suntem foarte multumiti, căci am reusit sa obtinem sarcina mult asteptata. Am fost la multe clinici din toata lumea si am facut 7 FIV-uri, am trecut o cale destul de ghimpoasa si nu am reusit nicaeri,din pacate... Tocmai la clinica Dvs. ne-am implinit visul. Suntem FOARTE multumiti!!!!

02-02-2021
Teodora-Monic, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Suntem foarte fericiți! Biotex vă dorim toate cele bune.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare