ROmedic Cabinete medicale Negresti Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Negresti

Am profesat din 1994 si chiar si azi partial ca manager la o firma.

 

De ce reorientarea spre medicina? O sa incerc sa vi le impartasesc:

 

I. Nu mi-a placut niciodata „disconfortul”, adica sa ma doara ceva. Orice imi deranja starea de a nu ma simti bine, mergeam la orice medic trebuia, numai sa nu ma doara. Dar pe mine m-a preocupat mereu cauza care a provocat „disconfortul”, sa il descopar si sa il inlatur prin miljloacele cele mai naturale. 

 

Din 1990 si pana astazi, eu am ajuns sa ma tratez singura. Merg la medic uneori pt. o analiza, o interpretare de ecograf, RMN. Dar am inceput sa ma calific, pentru a putea veni in sprijinul dumneavoastra, pentru ajuta in diverse „DISCONFORTURI”, prin a preveni, trata - cu recomandarea medicului unde este cazul si dupa tratare sa va fiu alaturi la solicitarea dumneavoastra pt.a va mentine starea de sanatate. 

 

II. 2008 - 2009 am urmat cursurile in tehnica masajului. Sunt multe de spus, de la consult prin tehnica reflexoterapiei (in talpa), masaj anticelulitic, masaj special pt. riduri, masaj remodelare corporala (muschi hipotoni(moi), hipertrofi(duri) sau un amestec pe unele zone, masaj de relaxare, masaj reflex segmentar pt. durere,.........   

 

III. 2016 - 2019 am urmat postliceala sanitara cu profil asistent medical balneofiziokinetoterapie si reabilitare. 

 

ATENTIE! Nu prestez fara recomandarea medicului de specialitate ce tratamente de recuperare sa va aplic si oricum si cu recomandare ,in general intai fac anamneza, verific daca nu aveti containdicatii la masaj, kinetoterapie, fizioterapie si alte terapii.

   

IV. În 2017 am luat examenul la Cluj in Biorezonanta. Ce mult imi place si aici. Un an si jumatate mi-a luat timp sa fac conexiunile ca sa inteleg logic principiul acestui aparat, studiind in principal nutritia.

 

ATENTIE! Cei cu implanturi metalice si femeile insarcinate nu au voie sa faca biorezonanta. 

 

O sa va impartasesc o experienta:

 

FARA POST - In 2019 inainte de postul Craciunului, eu si sotul meu am facut analizele cu trimitere de la medicul de familie si, binenteles, si biorezonanta, comparativ corespondeau. Tot ce tinea de sistemul circulator, analizele au iesit anormale, iar in cel al sistemului locomotor analizele erau bune.   

 

CU POST, adica in preajma Craciunului, am efectuat iar analize si biorezonanta. Rasturnare de situatie: isi revenise sistemul circulator (colesterol, trigliceride-circulatia, coronarele, atriile...), deoarece nu s-au mai consumat grasimi animale, dar erau deficiente in sistemul locomotor (oase - calciu, minerale in special, articulatii, muschi, colagenul in special).

 

Concluzia, in acest exemplu: trebuie suplimentat in timpul postului sistemul locomotor si, in afara postului, sistemul circulator.   

 

ATENTIE!  Recomandarea depide de rezultatul de dupa efectuarea biorezonantei si daca tine de mine sa va fac recomandarea care o vede aparatul, daca sunt complicatii cu rezultatul pe care vi-l inmanez o sa mergeti la medic pt. diagnostic medical si, cu recomandarea de la medic, va reintoarceti la mine, daca eu pot sa ajut cu terapiile pe care le detin.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare