ROmedic Cabinete medicale Negresti Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Negresti

Medicină alternativă și naturistă în Negresti

1. Masajul cu ventuze este utilizat pentru:

- scăderea în greutate, reducerea celulitei, inbunatatirea circulatiei sangvine, imbunatattirea imunitatii organismului prin eliminarea toxinelor, reducerea inflamatiilor, calmarea sistemul nervos, eliminarea blocajele si nodulilor din tesuturi, relaxare, imbunatatirea starii generale de sanatate si buna dispozitie.

 

Intr-un cuvant, terapia cu ventuze oferă mai multe avantaje, printre care și faptul că ajută la promovarea fluxului sanguin și la creșterea circulației sângelui la nivelul mușchilor și țesuturilor, la aprovizionarea cu oxigen a celulelor, la înlăturarea nodurilor și la eliberarea și scurgerea excesului de fluide și toxine.

 

Terapia cu ventuze se bazează pe convingerea că folosirea aspirației sau a vidului pe anumite puncte ale corpului unui pacient poate ajuta la eliminarea obstrucțiilor în căile energetice naturale din interiorul corpului și, prin urmare, la vindecarea bolilor.

 

2. Comprese imbibate cu diferite ceaiuri si aplicate pe zonele dureroase inflamate, depinde ce probleme sunt.

 

3. Aparatul de masaj pt. talpi, ajuta la regenerarea, relaxarea si intarirea picioarelor obosite,dureri in talpa, picioare amortite,  junghiuri....

 

4.Forever Living - produse naturiste.

 

5. Alte terapii.

 

Consiliere in tot ce tine: de corectari posturi, cum sa faci o analiza vizuala a propriului corp si sa iti vezi disfunctiile externe ale corpului, cum sa iti intretii urechile, nasul, glandele sebacee, depinde ce gasim si prin biorezonanta, apoi verificam prin palpare, prin semne si simptome, gust, miros mai bine zis prin cele 5 simturi.

 Listă servicii:

 
Programare