ROmedic Cabinete medicale Negresti Psihoterapie Psihoterapie Negresti

Psihoterapie în Negresti

1. Prin consiliere se urmareste cauza reprimarii care a dus la nemultumirea interioara si eliminarea cauzei. Metode sunt multe ,depinde cauza.

 

2. Masaj - diverse tehnici, tot de cauza depinde. Ex. la persoane agitate - hiperactivi se efectueaza un anumit tip de masaj sau alte terapii, iar la cei hipoactivi alt tip de masaj sau alte terapii. Totul este individualizat.                                                                                                             

 

3. Alte terapii. Diverse ocupatii ce ajuta la echilibrare psihica, impreuna vom descoperii (ex.horticultura, cantat, dans, artizanat, gatitul) cei afectati psihic nu se pot descoperi trebuie ajutati, dar totul depinde de la caz la caz unii nu au serviciu si aici reorientare... Cum sa faci fata unei boli, unei dezabilitati nerecuperabile si la copii intalnim chiar frici, fobii. Totul depinde de la caz la caz. In 2007 am obtinut atestatul in cauza reprimarii si atestatul in boli si leziuni, apoi am participat la seminarii ce tin de aplanarea de conflicte, cum sa inveti, si altele, ce imi permit si ma ajuta sa fac psihoterapie.Listă servicii:

 
Programare