ROmedic Firme medicale Dispozitive de masura, control si diagnostic

Remodelare corporala

Remodelare corporala
Autor: BizMED
KAVITASONMED

Terapie prin lipocavitatie cu ultrasunete pentru actiuni de remodelare

Echipament revolutionar si tehnologic evoluat pentru tratarea defectelor cauzate de celulita si adipozitati localizate, intr-un mod eficient, neinvaziv si nedureros care nu necesita perioada de recuperare. Interactiunea dintre tesuturile biologice si ultrasunete prduce efect de cavitatie, efect testa stiintific ca fiind eficient impotriva celulitei si grasimii, cu reducere in centimetri a circumferintei zonei tratate, cu efecte vizibile dupa prima sesiune de proceduri. Lipocavitatia cu ultrasunete creata de Kavitason Med este un aliat valoros in medicina estetica datorita rezultatelor excelente obtinute de procedurile specifice concepute. Un microprocesor sofisticat pentru recunoasterea automata a frecventelor garanteaza eficienta maxima.
Specificatii tehnice si puncte forte
Actiune: Undele acustice genereaza unde de expansiune (presiune negativa) si unde de compresie (presiune pozitiva) . Intensitatea ultrasunetelor, calibrata corespunzator, genereaza formarea, cresterea si decompresia rapida de "˜`bule``: cavitatie; formarea cavitatiei gazoasa care apoi intra in colaps. Undele de soc produse de colapsul bulelor in lichidul interstitial actioneaza asupra celulelor adipoase. Celelalte celule ce alcatuiesc alte tesuturi (muschi, vase de sange, etc) sint mult mai rezistente la colapsul bulelor si nu sunt afectate.
Flexibilitate: Sistemul electronic efectueaza reglarea corespunzatoare a frecventei de rezonanta a ultrasutelor in mod continuu, garantand eficienta maxima a procedurii.
Rezistent: Materialele utilizate au fost supuse unor controale riguroase.
Siguranta: Unitatea garanteaza efectuarea procedurilor in totala siguranta, datorita controlului continuu prin microprocesor, a tuturor parametrilor.
Sugestii pentru aplicatii: 10 parti ale corpului pot fi supuse unor proceduri atent selectate.
Afisaj: Touch - screen pentru vizualizarea setarilor si functiilor.
Caracteristicile tehnice: Tensiune de lucru: 230 Vac, 50-60 Hz; Temperatura de lucru: 10-30°C; Umiditate: 0-85% fara condensare; LCD: 640x480 pixeli; Tastatura: touch-screen; Timer: ceas intern; Semnal acustic: buzzer; Sigurante: 2 (5x20) x 3,15 A T; Programe fixe: 10; Memorie: pana la 100 programme personalizate; Protocol: programarea pana la 5 stadii consecutive; Frecventa capului e lucru: 34Kz; Sistem automat pentru setarea si semnalizarea frecventei de oscilatie optime; Putere de iesire: pana la 50W, reglabila de la 0-100%; Folosirea celor 2 capete de lucru: 1 in asteptare / 1 focalizat; Diametrul capului ceramic de lucru: 60 mm; Zona iradiata: 18cmp; Cap de lucru biologic compatibil.

Pachet de produse complet:

- Cavitatie
- Drenaj limfatic
- Epilare IPL si reintinerirea tesutului
- Terapie cu vacuum
- Microdermoabraziune - finisarea pielii