ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Sibiu

Dr. Viorel Boborodea s-a repatriat la Sibiul natal dupa 36 de ani de experienta de viata si profesionala ca emigrant in SUA. Dupa patru ani de studii la Facultatea de Medicina Iuliu Hategan, Cluj Napoca, Dr. Boborodea a reluat studiile premedicale si dobindit o diplomă de Bachelor in Science în Biologie Moleculară Celulară de la University of Michigan-Ann Arbor, urmata de Doctoratul în Medicină la New York Medical College, urmate de Rezidențiat in Medicina Interna si Obstetrică, Ginecologie și Stiințe Reproductive la Metropolitan Hospital, Lenox Hill Hospital si Bronx Lebanon Medical Centre, affiliate cu New York Medical College, Cornell Medical School si Albert Einstein School of Medicine.

 

Dr. Boborodea a urmat numeroase cursuri si certificari postuniversitare, cum ar fi Diplomat de Bordul American Obstetrica & Ginecologie (OG), Certificat Ministerul Sanatatii Romania Medic Specialist OG, Bordul American Medical (National Board of Medical Examiners), Cursuri avansate in Chirurgia Ginecologica Laparoscopica, Histeroscopie, Ecografie OG, Defecte de support pelvic, Incontinenta Urinara, Certificate in Suport Avansat Cardiac, Neonatal si Pediatric, Trauma Majora, Medicina de Urgenta, Da Vinci Robotic Gynecological Surgery.

 

Dr. Boborodea este membru a Colegiului Medicilor Colegiului In Romania, Societatea Obstetrica& Ginecologie in Romania, Colegiul American de Obstetrică și Ginecologie.

 

Competente in Romania: Chirurgia Laparoscopica, Histeroscopie, Colposcopie, Ecografie Obtetrica & Ginecologie.

 

Dr. Boborodea a deținut roluri de conducere ca medic ginecolog, inclusiv Director Medical la doua clinici prenatale in Kentucky si Massachusetts, Director Medical la Clinica pentru femei Arc de Triumf – CMU, Bucuresti.

 

Dr. Boborodea are un interes special în chirurgia minim invazivă, în special în Laparoscopie si Reconstructie Suport Pelvic.

 

Dr. Boborodea oferă timp, respect, diligență și atentie deosebita in a educa pacientii privind optiunile preventive tratament, beneficii versus riscurile de complicații, pentru a asigura si îmbunătăți starea generală de sănătate și calitatea vieții.

 

---------------------------------------

 

Colaborator: Spital "Regina Maria” Brasov - Vă rugăm sa menționați ‘Programare la Dr. Boborodea‘!

 
Programare