ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Iasi

Echipa Dietis este formata din specialisti in nutritie, antrenori personali, specialisti in intretinere corporala si kinetoterapeuti, scopul nostru fiind acela de a imbunatati calitatea vietii prin crearea unui stil de viata sanatos.

Desi toata lumea vorbeste despre diete si stil de viata sanatos, noi nu ne limitam doar la vorbe, ci trecem direct la fapte.

 

Planul nostru: alimetatie, sport, relaxare, intretinere corporala - toate acestea pentru echilibrarea greutatii, sanatate fizica si psihica.

 

De partea nutritionala a centrului Dietis, se va ocupa Anca Buruciuc, specialist in nutritie si dietetica, licentiata in cadrul Universitatii de Medicina Iasi si masteranda in cadrul aceleiasi institutii.

“Pasiunea pentru nutritie a plecat inca din copilarie si s-a dezvoltat pe parcursul anilor intr-un mod de viata si, in final, intr-o frumoasa meserie. Rezultatele pozitive si feedback-ul obtinut de la pacientii de pana acum, m-au impins sa creez conceptul Dietis, un proiect de suflet care isi propune sa ajute oamenii sa inteleaga importanta abordarii unui stil de viata sanatos.”

 

Va asteptam sa ne descoperiti si sa ajungem impreuna la rezultate exceptionale!

 

Acum ne regasiti si online pentru consultatiile nutritionale! Va puteti programa pentru o intrevedere online sau apelati video pe una din aplicatiile: Skype, Zoom sau Whatsapp. De asemenea, monitorizarile saptamanale tot online vor avea loc.

 

10% reducere la consultatii si abonamentele la sala (se va mentiona ROmedic.ro)

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

01-08-2018
Andreea, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

De doi merg la centrul de nutritie si sport Dietis si am numai pareri bune despre el. Nutritionistul mi-a fost de mare ajutor in adoptarea unui nou stil de viata, mult mai sanatos. Antrenorii sunt profesionisti si rabdatori cu cei care sunt mai putin lansati in domeniu. :D De asemenea, preturile sunt accesibile! Pt cei care locuiesc in apropierea salii, este optiunea cea mai favorabila pt un antrenament valoros si energic! Recomand cu drag!

26-07-2018
Straub Adriana, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am ajuns la Dietis din dorinta de adopta un stil de viata mai sanatos - nutritie si sport. Am ales Dietis pentru ca mi-a suras de la bun inceput posibilitatea de a le accesa pe amandoua in acelasi loc. Am gasit in Anca Buruciuc un specialist tanar, dar bine pregatit si deschis in acelasi timp, care mi-a dat incredere ca voi reusi. Si am reusit! Cu indrumare atenta, cu program personalizat, fara restrictii absurde, cu explicatii logice. Am intalnit un bun ascultator, care nu judeca, ci cauta si gaseste solutii. Mi-a raspuns la orice intrebare si mai mult decat atat, am fost consultata in alegerea meniului, astfel incat sa pot evita alimente pe care eventual nu le tolerez sau nu doresc sa le am in regimul propriu. Cred ca cea mai buna recomandare sta intotdeauna in rezultate, iar eu si care ma cunosc le-am vazut. Multumesc, Anca! Cu ajutorul tau am reusit sa fac in doua luni ce nu am facut singura in ani de zile!

25-07-2018
Chimu Andreea, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O colaborare foarte benefica, cu rezultate excepționale! Toate persoanele care au venit la cabinet la recomandare au avut rezultate însemnate


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare