ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Cluj-Napoca

Sunt Liana Buta, psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental.


Am studiat psihologia la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. Am urmat Masteratul de Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului și dezvoltarea potențialului uman tot din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației a Universității Babeș Bolyai. Am ajuns să studiez psihologia din dorința de a fi de folos oamenilor.


Particip activ la conferințe, seminarii și cursuri de specialitate atat in cadrul Asociatiei de Psihoterapii cognitive si comportamentale, cat si in cadrul altor Psihoterapii, te aștept să comunicăm deschis și să vedem cum anume îți pot fi de folos.


Nu te lăsa doborat! Intr-adevar un psiholog nu deține „ghidul fericirii”, nu poate ghici gânduri și nici nu are soluții universal valabile, poate să observe ceea ce în mod obișnuit se trece cu vederea sau se neglijează. Te astept sa identificam impreuna ce anume te-ar putea face fericit, care sunt gandurile care nu te lasa sa functionezi armonios.


Pentru mine fiecare pacient este unic, acordându-i toată atenția, considerând că nu boala îl definește pe om, ci valorile și potențialul fiecăruia (cred în potențialul omului de a face schimbări).


Tarifele sunt concepute în funcție de posibilitățile fiecărui pacient în parte ( student, persoane fără loc de muncă, pensionari etc.vor beneficia de reduceri considerabile)

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare