”Nu încerca să repari ceea ce vine în viața ta. Repară-te pe tine în așa manieră încât, indiferent de ce vine, tu să fii bine” Sadhguru
ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Sibiu

Servicii total gratuite:

In perioada de Covid, ofer 2 sedinte gratuite pentru persoanele care locuiesc singure si 4 sednte gratuite pentru Personalul Medical si cei din Politie si Armata.

Programare

Cine sunt eu?

 

Sunt o persoana foarte preocupata de propria mea dezvoltare personala. Drumul meu a fost unul lung si nu s-a terminat inca.

Inceputul a fost o stare de nemultumire generala, durere interioara si tristete. Asa ca am hotarat sa fac ceva in privinta asta. Dupa ce am cautat mai mult timp am inceput cu teraia individuala personala, apoi cea de grup. Apoi am decis ca vreau sa impartasesc cu altii experienta mea si sa ajut la randul meu, sa pun inapoi in univers energia vindecatoare care mi-a fost daruita.  

 

Am facut Facultatea de Psihologie, apoi Scoala de Formare in Psihoterapie Integrativa. Pentru ca in perioada de studii am si lucrat in domeniul economic (initial am ales meseria de economist), burnout-ul nu m-a lasat sa incep activitatea de psihoterapie din momentul in care am terminat studiile. In final aceasta experienta s-a dovedit a fi una buna, pentru ca am descoperit ca doar psihoterapia nu este suficienta, din punctul meu de vedere. Am urmat cursuri de consiliere, am invatat noi tehnici si am mai ”crescut” un pic. 

 

In prezent, ma folosesc de cunstintele si empatia construite in scoala de formare si de tehnicile de consiliere, precu si de intreaga mea experienta de dezvoltare personala, pentru a aduce armonie si echilibru in vietile clientilor mei.

 

De ce vorbesc despre armonie si echilibru? Pentru ca eu cred (si asta este experienta mea) ca este pozibil sa fim doar pozitivi, doar fericiti, doar bucurosi. Emotiile negative au rolul lor in vietile noastre, iar negarea lor duce la negarea unei parti importante din noi, la ignorarea semnalelor pe care ni le transmite corpul, universul, viata, si la adancirea starilor rele. Iar asta este exact ceea ce incercam sa rezolvam, nu?

 

Un alt aspect asupra caruia ma concentrez este iesirea si rezolvarea starilor neplacute, pentru ca doar a ne plange de ceva fara a incerca sa schimbam este, spus foarte direct, o pierdere de timp.

 

Deci, daca va doriti armonie si echilibru in viata si sunteti hotarati sa faceti ceva in acest sens, va astept cu drag sa facem acest drum impreuna.

   

 

 

 
Programare