ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Sibiu

Viața este o călătorie, iar importantă nu este destinația, ci călătoria însăși. Un psiholog autorizat te poate ajuta să înțelegi acest lucru și nu numai.


Cabinetul Individual de Psihologie Buzatu Nicoleta Elena este autorizat de către Colegiul Psihologilor din România pentru a oferi atât persoanelor fizice cât și juridice servicii de cea mai bună calitate și în condiții excepționale din domeniul Psihologiei Clinice, Psihologiei Muncii și Organizaționale. 

 

  ,, Sănătatea este un cuvânt mare. Ea cuprinde nu numai corpul , ci și mintea , spiritul și perspectiva unui om” (James H. West)

    Stările de anxietate , fobiile, atacurile de panică , tulburările de somn, de adaptare sau stresul își pot face simțită prezența în viețile fiecăruia dintre noi, făcându-ne să ne simțim deseori neputincioși , blocați și paralizați în fața lor. Negarea și neglijarea lor duce la agravare și la scăderea calității vieții.Primul pas și cel  mai important este conștientizarea acestor probleme și solicitarea ajutorului de specialitate.Propriile gânduri , stări , emoții și comportamente stau la baza sănătății și calității vieții noastre.

 

     Așadar dacă te confrunți cu una dintre problemele menționate mai sus și nu numai Cabinetul Psihologic Buzatu Nicoleta Elena te poate ajuta !

Psihoterapia Integrativă pe care eu o practic este adaptată la particularitățile clientului, utilizând tehnici specifice terapiilor cognitive, comportamentale , uneori psihanalitice, tehnici de relaxare, hipnoză clinică sau terapie spirituală.

 

    CE SERVICII OFERIM NOI?

    

Cabinetul de Psihologie oferă o gamă variată de servicii psihologice specifice  Psihologiei Clinice ,Psihologiei Muncii și Organizaționale:

      • Testare și evaluare psihologică
      • Testare și evaluare psihologică pentru autorizarea exercitării meseriilor și profesiilor cu grad mare de risc și periculozitate (conform legislției).
      • Testare și evaluare psihologică pentru angajare și menținere în funcție.
      • Testare și evaluare psihologică la cererea angajatorului.

 

      • NOU ! Profil de personalitate detaliat.

 

      • Consiliere psihologică
      • Consiliere psihologică individuală
      • Consiliere psihologică cuplu

 

UTIL! Consilierea Psihologică ca și activitate la cabinet este reprezentată de o categorie specifică de teste și activități ce au ca scop dezvoltatea personală, dezvoltarea carierei, identificarea aptitudinilor.


Psihoterapie

 • Psihoterapia este activitatea specifică psihologului psihoterapeut care este reprezentată de o intervenție psihologică în cazurile unor afecțiuni psihologice și nu numai.

 •  

Nu renunța! De obicei ultima cheie din mănunchi este cea care deschide ușa.” Astfel ne îndeamnă Paulo Coelho să nu renunțăm la visurile noastre, să nu renunțăm la a încerca, la noi, la mâine.

 

Încearcă și tu. Solicită o programare!

 

Nicoleta Elena Buzatu, psiholog psihoterapeut

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare