ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihologie Psihologie Constanta

Provocarile si indoielile anului 2020

Provocarile si indoielile anului 2020
Autor: Psihoterapeut Claudia Mioara Popa

Daca ar fi sa definim un singur lucru care sa caracterizeze anul 2020 am convingerea ca perioada acestui an ne-a facut pe toti (si imi asum aceasta generalizare) sa punem la indoiala totul si tot ceea ce stiam despre tot.
Relatiile noastre au fost puse la indoiala, carierele noastre au fost provocate, familiile noastre au trecut prin provocari majore, libertatile si drepturile noastre si in mod cert sanatatea noastra atat fizica cat si cea emotionala si mintala.
Indiferent de genul provocarilor pe care le-ai confruntat, te confrunti inca, fie ca este vorba de pierderi, durere, boala sau lipsa claritatii privind modul in care sa poti face fata stresului, oboselii, anxietatii constante sau depresiei apasatoare specifice deja anului 2020, te rog sa constientizezi ca nu esti singur(a) si nici singurul(a).
Priveste acest an, aceste provocari, fara a te indoi de faptul ca ele reprezinta un moment fara precedent pentru crestere si oportunitate personala.
Da. Ai citit bine.
Este momentul cel mai oportun pentru a investi in tine prin studiu, disciplina, trezirea mintii astfel incat tot ceea ce esti (spiritul tau, intuitia ta, adevarul tau profund) sa se poata manifesta si desfasura pe deplin, exprimandu-se constient si cu claritate, curaj si creativitate.
Pentu a te incuraja sa profiti de acest moment de crestere si oportunitate iti stau la dispozitie, in cadrul cabinetului psihologic, atat in mediul on line cat si fata in fata, si in luna decembrie – pe perioada sarbatorilor – in limita programarilor disponibile

"Dumnezeu a spus:
- In acest an te-am făcut puternic.
- Anul următor, te voi face fericit."

 
Programare