ROmedic Cabinete medicale Timișoara Cabinete Stomatologie Stomatologie Timișoara

Servicii total gratuite:

Oferim consiliere gratuită pacienților noștri ori de câte ori este nevoie, pentru o bună înțelegere a pașilor de urmat înainte, în timpul și după tratamentul stomatologic.

Programare

Cabinetul stomatologic condus de Dr. Andreea Foral din Timișoara, zona Mircea cel Bătrân, oferă servicii de profilaxie și prevenție orodentară, odontoterapie, endodonție, protetică dentară, estetică dentară, reabilitare orală și implantologie. Pentru tratamente complete, integrăm alături de colaboratorii noștri servicii de ortodonție, pedodonție (stomatologie pentru copii) și chirurgie.

 

Grija față de pacient este pe primul loc. Așadar, indiferent de planul de tratament stabilit, suntem atenți ca pacietul să se simtă în siguranță, să fie consiliat și să înțeleagă pe deplin procedurile de tratament. Avem grijă să optimizăm planul de tratament pentru a menține  sănătatea pacientului pe primul loc, respectiv să expunem toate soluțiile posibile, personalizate, astfel încât planul de tratament să fie în acord cu pretențiile estetice și posibilitățile financiare ale acestuia. 

 

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-09-2020
Popa Florian, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am fost de-a lungul vremii la mulți stomatologi dar aici am fost impresionat de profesionalism, punctualitate și dăruire. Recomand.

04-09-2020
Alexandru Codescu, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu caldura serviciile oferite de cabinetul Foral Andreea.

04-09-2020
Sorana Greucean, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Excelente servicii. Dr. Andreea Foral e un medic foarte atent, cu mână ușoară, cu foarte multă răbdare și, mai ales, lucrează foarte pedant și cu precizie. Se simte că ceea ce face face ca pentru ea, iar ea este o doamnă nemaipomenită. Cel mai important însă e că m-am simțit confortabil. Doamna doctor e un om foarte cald.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare