ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Iasi

Daca intampinati probleme cu greutatea corporala, daca doriti sa adoptati un stil de viata sanatos, daca nu mai puteti tine sub control greutatea copilului dumneavoastra, daca sunteti insarcinata si doriti o crestere adecvata a greutatii si o buna dezvoltare a copilului, daca ati nascut si nu puteti scapa de kilogramele acumulate, daca va confruntati cu diferite afectini medicale ce necesita un program alimentar adecvat - pentru toate acestea vin in intampinarea dumneavoastra prin cabinetul de nutritie si dietetica.

Suntem asaltati de o multime de informatii si sfaturi despre nutritie.


Dar care este alegerea potrivita pentru fiecare dintre noi?
Suntem cu totii oameni. Ne plac anumite feluri de mancare, putem face miscare mai mult sau mai putin, avem ocupatii sedentare sau solicitante, avem diferite obiceiuri sau afectiuni.
E important sa constientizam ca avem nevoi diferite, deci obiective diferite si chiar daca la nivel imediat ne propunem sa scadem acelasi numar de kilograme, drumul spre obiectivele noastre cel mai probabil nu are aceeasi traiectorie.
Un nutritionist va tine cont de nevoile , obiceiurile si preferintele fiecaruia si va elabora un plan de nutritie personalizat, astfel incat sa aduca rezultate cu reale beneficii atat in ceea ce priveste aspectul fizic cat si pe starea de sanatate.
Imi doresc să vă ofer nu doar o dieta, ci sa va prezint un mod de viață în care să vă păstrați plăcerea de a mânca dar in acelasi timp și controlul conștient asupra corpului și a greutății corporale.
Pentru a ne mentine sănătoși trebuie să avem grijă ca stilul nostru de viață să fie în beneficiul organismului și nu împotriva lui.
Rolul meu, ca nutritionist , este de a vă face să înțelegeți nevoile organismului astfel încât să adoptați un regim alimentar echilibrat și să vă susțin în demersul de a obține o greutate optimă pentru sănătate.


Va astept la cabinetul de nutritie si dietetica situat Iasi, zona Copou, langa Institutul Regional de Oncologie.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul: www.marianachelariu.ro

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare