Cabinetul nostru ofera consultatii exclusiv private in specialitatea endocrinologie (si echografie tiroidiana) si consultatii decontate de CASMB sau cu plata, in specialitatea diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Bucuresti

Numele meu este Fraga Paveliu si pina in prezent am acumulat  peste 30 de ani de practica medicala, din care 17  ani in diferite spitale bucurestene.

In perioada 1997 – ianuarie 2007 am avut privilegiul de a-mi perfectiona cunostintele profesionale intr-unul din cele mai mari spitale “cu foc continuu” din Bucuresti – Spitalul Clinic Universitar de Urgenta – unde am indeplinit functia de medic primar endocrinolog pentru consultul interdisciplinar al pacientilor internati in urgenta cu cele mai variate patologii. Provocarile profesionale carora am trebuit sa le fac fata in acea perioada au determinat cel mai important salt profesional in pregatirea mea de medic!

In ultimii 20 ani am desfasurat practica privata atit in specialitatea endocrinologie, cat si cea de boli metabolice, nutritie si diabet. 

In paralel am desfasurat si activitate didactica (la UMF Carol Davila Bucuresti, catedra de biochimie – sef de lucrari si la Universitatea Titu Maiorescu – catedra de endocrinologie si diabet – conferentiar universitar - confirmat prin ordin al MEN, pina in anul 2015).

In prezent activitatea mea se desfasoara in principal in Centrul dr.Paveliu si sporadic in colaborare cu alte centre medicale private.

 
Programare