ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Psihologie Psihologie Brasov

PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA!

Evaluare și intervenție psihologică

            Realizez evaluarea factorilor psihologici/sociali implicați în starea de sănătate sau suferință (evaluare clinică și psihodiagnostic) și ofer asistență psihologică atât pentru dezvoltarea potențialului personal, cât și pentru intervenții în tulburări cu etiologie psihologică sau psihosomatică, pentru toate categoriile de vârstă (de la copii până la varstnici).

 

Consiliere psihologica individuala (copii, adolescenți, adulți, vârstnici)

            Presupune construirea unei relații bazate pe încredere, susținere, confidențialitate și respectare a unicității și individualității fiecărui om. Psihologul își însoțește clientul în procesul acestuia de autocunoaștere, de descoperire și deblocare a resurselor sale, de construire responsabilă a propriului drum în conformitate cu calitățile și limitele personale, cu nevoia de a fi el însuși sau ea însăși și de a stabili în același timp relații armonioase și consistente cu ceilalți

 

Consiliere psihologica de grup

            Ofera clientului un suport social deosebit si posibilitatea de cunoastere a relatiilor interpersonale, intr-un cadru confidential si securizant.

Avantajele terapiei de grup orice:

 • Oferi si primesti sustinere si feed-back;
 • Se amelioreaza abilitatile de comunicare si relatiile interpersonale;
 • Se experimenteaza noi comportamente la nivel interpersonal;
 • Exprima in mod direct si onest emotii si stari afective dintre cele mai diverse;
 • Se dobandeste o mai mare incredere in fortele proprii, o imbunatarire a imaginii si a stimei de sine;
 • Se dobandeste o mai buna cunoastere si intelegere de sine dar si de altii;
 • Intra in posesia unor noi modalitati de interactiune interpersonala pe care sa o transfere in exteriorul grupului.

            Grupul devine pentru persoana o resursa inestimabila, in cadrul caruia se poate regasi pe sine si poate obtine, intr-o atmosfera de caldura si suport afectiv, schimbarea dorita sau ameliorarea cautata.

 

Terapie de cuplu si familie

            Te poate ajuta atat la rezolvarea conflictelor in vederea imbunatatirii relatiei, cat si la consolidarea relatiei. Prin terapia de cuplu, puteti lua decizii bine gandite legate de  reconstructia relatiei sau decizia de a merge mai departe.

 • conflictele frecvente;
 • problemele sexuale de natura psihologica;
 • gelozia, violenta verbala, fizica si sexuala;
 • indecizia de a ramane sau nu in relatie;

simt ca cei din jur profita de mine

 

Consiliere psihologica parentală

            Un psiholog te poate ajuta sa faci fata provocarilor inevitabile din "meseria" de parinte.  Orice parinte se confrunta mai devreme sau mai tarziu cu dificultati sau semne de intrebare legate de cresterea si educatia copilului sau. 

            Iti pot ofer servicii de consiliere privind: 

 • consiliere pentru gestionare eficienta a comportamentelor "dificile" ale copilului si adolescentului;
 • consiliere pentru copii cu dizabilitati; 

dezvoltare si optimizare personala pentru imbunatatirea performantelor copilului

 

Servicii psihologice pentru companii

 • Conferințe pe teme personlizate 
 • Servicii de formare: proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice/practice si/sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.
 • Servicii de asistenta psihologica in determinarea pachetelor optime de stimulare-motivare a angajatilor;
 • Asistenta psihologica in evaluarea performantelor profesionale;
 • Asistenta psihologica in orientarea si integrarea noilor angajati;
 • Coaching pentru dezvoltarea structurilor manageriale;
 • Consiliere psihologica pentru angajati;
 • Consiliere Team Building;

 

Terapia prin Access Bars

            Terapia prin Access Bars este una dintre metodele eficiente prin care putem renunţa la limitările şi judecăţile de valoare şi prin care ne putem deschide astfel faţă de tot ceea ce merităm în această viaţă.

            Acest procedeu energetic constă în atingerea a 32 de puncte diferite care te asista în eliberarea deciziilor pe care le-ai făcut legate de orice aspect al vieţii tale pe care nu crezi că îl poţi schimba. Aceste puncte sunt situate pe cap, iar atunci când sunt atinse uşor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieţii tale. Se numesc Bars deoarece sunt nişte bare de energie care trec prin capul nostru. Cateva exemple de bare: Vindecare, Sexualitate, Bani, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoştinţa etc. Cu ajutorul Bars, undele electromagnetice se disipă, motiv pentru care după fiecare sesiune Bars, oamenii experimentează o stare de relaxare profundă şi eliberare.

            Prin Bars noi ne curăţăm de  toate convingerile/ tiparele/ punctele de vedere şi toate informaţiile luate din exterior sau pe care ni le-am creat singuri cu care ne-am identificat şi le-am stocat în noi şi care de fapt ne blochează să creăm ceea ce ne dorim în viaţă. Cu cât curăţăm mai mult, obţinem mai multă claritate, linişte şi bucurie în viaţă şi astfel nu o mai transferăm nici la partenerii noştri de viaţă şi învăţăm că totul depinde de noi şi noi suntem singurii care ne elimităm singuri.

            Recomand folosirea aceastei terapii în orice cuplu/familie ,inclusiv pentru copii, pentru că vom creea spaţiu între noi, unde fiecare va avea suficient de mult loc să se manifeste şi să evolueze în cel mai armonios mod cu putinţă, fiind susţinut de ceilalţi Astfel, Access Bars ne ajută să creem spaţiu în noi înşine şi în relaţiile cu ceilalţi ca să ne putem dezvolta şi evolua împreună în cel mai armonios mod cu putinţă, prin acceptarea celuilalt şi iubirea faţă de el ,în moduri cu totul noi pentru mintea umană.

 Dă-ţi voie să vezi lucrurile altfel, să încerci să-i accepţi pe cei din jurul tău aşa cum sunt ei, fără a schimba ceva la ei.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare