Alegi un specialist să te ajute în lupta cu stările emoționale? Terapie pentru copii, adolescenți, adulți și vârstnici in cabinet sau online (din confortul personal cu aceiasi calitate). Profesionalism, Calitate, Siguranta intr-un singur loc.
ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Brasov

Cabinetul de Psihologie Cojanu Petrus ofera intr-un cadru sigur si confortabil interventii psihologice individuale, de cuplu, familie sau de grup pentru toate categoriile socio-umane: copii, adolescenți, adulți, vârstnici; persoane cu dizabilitati; membrii ai comunitatilor LGBT, etc.

 

Evaluare și intervenție psihologică

            Realizez evaluarea factorilor psihologici/sociali implicați în starea de sănătate sau suferință (evaluare clinică și psihodiagnostic); ofer asistență psihologică atât pentru dezvoltarea potențialului personal cat si social.

 

Consiliere psihologica de grup

            Ofera clientului un suport social deosebit si posibilitatea de cunoastere a relatiilor interpersonale, intr-un cadru confidential si securizant. Astfel grupul devine pentru persoana o resursa inestimabila, in cadrul caruia se poate regasi pe sine si poate obtine, intr-o atmosfera de caldura si suport afectiv, schimbarea dorita sau ameliorarea cautata.

 

Terapie de cuplu si familie

 

Consiliere psihologica parentală

 

Servicii psihologice pentru companii

 

Mai multe informatii cu privire la serviciile oferite regasiti pe situl Cabinetulu: psihologbrasov.ro

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare