ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Cluj-Napoca

"Maretia noastra ca fiinte umane consta nu atat in faptul ca putem schimba lumea, cat in faptul ca suntem capabili sa ne schimbam pe noi insine." - Gandhi


In viata fiecarui om vin momente mai grele in care avem nevoie de cineva care sa ne ajute sa mergem mai departe sau sa facem fata mai usor situatiei cu care ne confruntam. Fie ca este vorba despre o stare emotionala sau o problema care ajunge sa ne afecteze incetul cu incetul viata de zi cu zi, relatiile cu cei din jur sau profesia, despre o problema pe care nu stim cum sa o rezolvam sau doar despre dorinta de a ne imbunatati performantele si de a ne optimiza abilitatile personale, un psiholog/psihoterapeut ne poate ajuta. Acesta va incerca sa inteleaga ceea ce ni se intampla si sa gaseasca impreuna cu noi o solutie potrivita problemei pe care o avem, invatandu-ne sa gandim mai sanatos, si prin urmare, sa ne simtim mai bine. Astfel, putem dobandi un control mai bun asupra felului in care ne simtim si a modului in care ne comportam, devenind propriul nostru terapeut.


Acest Cabinet Individual de Psihologie este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specialitatile Psihologie Clinica si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala fiind axat pe oferirea unor tratamente eficiente, validate stiintific .
Cabinetul este situat in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, aproape de Casa de Cultura a Studentilor, de Biblioteca Centrala Universitara Lucian Blaga si de clinicile medicale.

 

Va oferim urmatoarele servicii:
Psihodiagnostic si evaluare clinica
- realizat cu Platforma de psihodiagnostic si evaluare clinica (PEC). Aceasta reprezinta the state of the art in domeniu la momentul actual, cuprinzand instrumente de evaluare riguroase, validate stiintific.
Tratament psihologic de tip cognitiv-comportamental pentru probleme precum:
- depresie
- anxietate (panica, anxietate generalizata, fobie sociala, tulburare obsesiv-compulsiva etc.)
- tulburari alimentare (bulimie, anorexie), obezitate
- probleme de relationare
- comunicare deficitara
- managementul furiei
- alte dificultati
- dezvoltare personala


psiholog Cluj psihoterapie Cluj psihologie Cluj psihoterapie Cluj psihoterapie cognitiv comportamentala Cluj

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare