ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Cine suntem?

 

Cabinetul de terapie Spectrul Copilariei a fost înființat în anul 2019, cu un singur membru fondator, Elena Mititelu. Licențiată în psihologie, specializată în psihologie clinică și cu o experienta de 5 ani în lucrul cu copii diagnosticați cu tulburări de dezvoltare (tulburări de spectru autist, ADHD, sindromul down).


Actualmente, ne aflăm în plină extindere, echipa este în continuă creștere și asigură diversitatea la care copiii au nevoie să fie expuși. Din iubire pentru copii și pasiune pentru evoluție continuă, lucrăm neîncetat pentru a oferi cele mai bune rezultate.

 

Ce oferim?

 

Evaluări psihologice
Grupuri de socializare pentru copii
Grupuri de dezvoltare personală pentru adolescenți și copii
Logopedie
Terapie comportamentală
Psihoterapie pentru copii și adolescenți
Teoria minții
C abinet de terapie

 

Scopuri, țeluri și dorințe

 

Prioritar pentru noi va fi întodeauna copilul, dezvoltarea și evoluția lui. Lucrăm cu abilitățile fiecăruia și nu uităm să ne și distrăm!


Planul al doilea reprezintă dorința de a ne extinde și a pune bazele unei clinici de terapie care să cuprindă atât cele menționate mai sus, kinetoterapie si un centru educational pentru copiii cu autism, un loc sigur în care să se dezvolte și să învețe împreună.

 

Nu uităm nici de cei mari, ne dorim ca în viitor să aducem aproape adulții diagnosticați cu tulburări de spectru, prin dezvoltarea de grupuri de socializare.

 

Locație

 

Cabinetul este localizat la parterul blocului, pentru a facilita accesul, și oferă toate cele necesare pentru ca cei mici să se simtă în largul lor și să participe cu placere la ședințele de terapie. Sala de așteptare oferă părinților prilejul de a se relaxa pe toata durata șederii.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare