Locul perfect sa devii cea mai buna versiune a ta
ROmedic Cabinete medicale Targu Jiu Cabinete Psihologie Psihologie Targu Jiu

Servicii total gratuite:

Ofer prima sedinta gratuita de consultanta psihologica pentru adolescenti.

Programare

      Parcursul a fost unul greu si anevoios si inca nu s-a terminat,dar am realizat un lucru important "Daca vrei si-ti doresti ceva cu adevarat in viata poti obtine"

 

Daca la 23 ani dupa ce am terminat faultatea de Stiinte Economice imi spunea cineva care va fi traseul vietii mele nu l-as fi luat in seama. Am lucrat in domeniul financiar-bancar, chiar si in functia de manager o buna perioada, avand un salariu motivant,dar ce sa vezi...am renuntat.

Am facut un master in nutritie, facultatea de pshologie, master in psihologie, cursuri de logopedie, tehnici comportamentale pentru copii cu TSA(ABA). In prezent formare in Psihoterapie Integrativa, si tot o sa urmeze. Am urmat acest parcurs cu inima atat pentru mine personal cat si pentru a veni in sprijinul celorlalti. Si, da imi place, ma regasesc, iubesc sentimentul acela de a darui bucurie, seninatate, implinire.

 

De ce am spus ca nu a fost si nu este usor, deoarece sunt sotie si mama a 3 copiii minunati, si pe aceasta cale as dori sa multumesc familiei mele ca m-au inteles si inca ma inteleg atunci cand spun ca am cursuri si nu pot participa la anumite activitati impreuna cu ei.

 

Ce vreau sa va sugerez voua adultilor este ca trebuie sa GANDITI CU INIMA SI SA ACTIONATI CU MINTEA.

 

Daca va simtiti impliniti si linistiti sufleteste vor veni si celelate beneficii, nu ramaneti sechestrati in ceva doar datorita unor beneficii materiale daca nu simtiti ca participati in totalitate. Noi suntem un intreg, trebuie sa tinem cont de fiecare particica din noi, sa o ascultam, sa-i dam binete si sa-i oferim recunostiinta. Iar referitor la copii, si ei va vor multumi daca atunci cand veti petrece timp cu ei, chiar daca nu va fi suficient, dar va fi unul calitattiv.

 

Este ceea ce le spun clientilor mei, in special cei de la nutritie NU CONTEAZA CANTITATEA ,CI CALITATEA.

 

ASA CUM ESTI CU TINE, ASA VEI FI SI CU CEILALTI.

FII BUN, OPTIMIST, RECUNOSCATOR, EMPATIC, INTELEGATOR,I UBITOR.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare