Sunt specializată în psihoterapie individuală (adolescenți și adulți), în consilierea pacientului oncologic și a aparținătorilor acestuia, în evaluări clinice psihodiagnostice.
ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Psihoterapie Psihoterapie București

Având formarea de bază în psihoterapie cognitiv-comportamentală si hipnoză dar și master în psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică, sunt specializată psihoterapie individuală (adolescenți și adulți), în consilierea pacientului oncologic și a aparținătorilor acestuia, în evaluări clinice și psihodiagnostice.

Lucrez cu oameni care doresc să fie auziți și ascultați, intr-un mediu sigur, un mediu în care nu se simt judecați, un mediu plin de înțelegere și căldură sufletească. Lucrez cu oameni care iși doresc să iși regăsească puterea interioară, care doresc să invețe să comunice eficient, care doresc să iși mențină o stimă de sine ridicată, care doresc să învețe să negocieze într-o relație de cuplu/familie. Scopul meu este ca oamenii să învețe să iși exprime emoțiile, nevoile, sentimentele, să râdă sau să plângă, fără a se simți judecați. 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare