Sunt specializată în psihoterapie individuală (adolescenți și adulți), în consilierea pacientului oncologic și a aparținătorilor acestuia, în evaluări clinice psihodiagnostice.
ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Psihologie Psihologie București

Având formarea de bază în psihoterapie cognitiv-comportamentală si hipnoză dar și master în psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică, sunt specializată psihoterapie individuală (adolescenți și adulți), în consilierea pacientului oncologic și a aparținătorilor acestuia, în evaluări clinice și psihodiagnostice.

Lucrez cu oameni care doresc să fie auziți și ascultați, intr-un mediu sigur, un mediu în care nu se simt judecați, un mediu plin de înțelegere și căldură sufletească. Lucrez cu oameni care iși doresc să iși regăsească puterea interioară, care doresc să invețe să comunice eficient, care doresc să iși mențină o stimă de sine ridicată, care doresc să învețe să negocieze într-o relație de cuplu/familie. Scopul meu este ca oamenii să învețe să iși exprime emoțiile, nevoile, sentimentele, să râdă sau să plângă, fără a se simți judecați. 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

16-07-2020
Suranyi Melinda, 59 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, implicare la maxim, empatie și răbdare, crearea unui ambient de siguranță, de respect. Recomand din tot sufletul!

15-07-2020
Mihalcea Nicoleta, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pana acum sunt foarte multumita si avand in vedere ca sunt la inceput cu sedintele nu ma pot pronunta deocamdata asupra vreunei recomandari

14-07-2020
Diana Radulescu, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare