Sunt specializată în psihoterapie individuală (adolescenți și adulți), în consilierea pacientului oncologic și a aparținătorilor acestuia, în evaluări clinice psihodiagnostice.
ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Psihoterapie Psihoterapie București

Psihoterapeut Stancu Ramona

  • Specialitate:Psihoterapie, Psihologie
  • Competențe:Psihoterapie cognitiv-comportamentala și hipnoza
  • Telefon:0724400114
  • Localitate:Bucuresti
  • Județ:Bucuresti

Având formarea de bază în psihoterapie cognitiv-comportamentală si hipnoză dar și master în psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică, sunt specializată în psihoterapie individuală (adolescenți și adulți), în consilierea pacientului oncologic și a aparținătorilor acestuia, în evaluări clinice și psihodiagnostice.

Lucrez cu oameni care doresc să fie auziți și ascultați, intr-un mediu sigur, un mediu în care nu se simt judecați, un mediu plin de înțelegere și căldură sufletească. Lucrez cu oameni care iși doresc să iși regăsească puterea interioară, care doresc să invețe să comunice eficient, care doresc să iși mențină o stimă de sine ridicată, să învețe să negocieze într-o relație de cuplu/familie. Scopul meu este ca oamenii să învețe să iși exprime emoțiile, nevoile, sentimentele, să râdă sau să plângă, fără a se simți judecați. 

Iubesc oamenii. De când mă știu am lucrat cu oameni, mai întâi ca asistentă medicală, ulterior ca psiholog si psihoterapeut. Am învățat, de-a lungul timpului, că fiecare persoană este unică și că fiecare dintre noi avem dreptul la fericire. Pentru fiecare dintre noi fericirea are alt chip. Psihoterapia si dezvoltarea personală m-au ajutat să mă cunosc și să mă accept așa cum sunt, să-mi înțeleg mult mai bine copilul, să descopăr ce înseamnă emoțiile, să învăț să le gestionez, m-au ajutat să comunic asertiv, să înțeleg cât este de importantă această relație dintre minte și corp.

Dacă simți că te-aș putea ghida pentru a-ți găsi calea spre sufletul tău, te aștept cu drag. 

 
Programare