ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihiatrie pediatrică Psihiatrie pediatrică Bucuresti

Evaluari psihiatrice, diagnostic si management terapeutic pentru copii si adolescenti. Gratuit (cu bilet de trimitere de la medicul de familie)

 

Sanatatea mintala a copilului este la fel de importanta precum sanatatea fizica. Nu ezitati sa apelati la un consult de specialitate in cazul in care aveti o ingrijorare legata de dezvoltare, comportamentul sau emotionalitatea copilului dumneavoastra.In cazul patologiilor psihiatrice ale copilului si adolescentului, un diagnostic si o interventie precoce pot contribui la evolutia favorabila a acestor tulburari. 

Un consult la medicul specialist in psihiatrie pediatrica nu este un motiv de stigmatizare, ci o oportunitate de a asigura si promova sanatatea mintala a celor mici.

 

Patologiile cele mai frecvente in cazul copiilor prescolari si scolari mici: tulburari de neurodezvoltare (tulburari de spectru autist, ADHD, tulburari de limbaj, tulburari de invatare), anxietate, tulburari de eliminare. Patologii frecvente in cazul scolarilor mari si adolescentilor: tulburari de dispozitie, tulburari anxioase, tulburari de conduita, tulburari obsesiv-compulsive, tulburari somatoforme, tulburari ale comportamentului alimentar. 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!