Vă aștept cu drag, în cabinetul meu pentru servicii psihologice: psihologie clinică și psihoterapie (psiholog specialist), psihologie educațională consiliere școlară și vocațională (psiholog principal și supervizor), psihologia muncii și organizatională, psihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.
ROmedic Cabinete medicale Mocira Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Mocira
Cabinetul de psihologie Delia-Mariana Ardelean vă oferă servicii psihologice online, din confortul casei dumneavoastră și servicii psihologice față în față.

 

Sunt Delia-Mariana Ardelean, psiholog principal și specialist, supervizor, cadru didactic universitar și profesor de liceu. De-a lungul carierei mele am lucrat cu copii, adolescenți și cu adulți. Am dobândit competența necesară profesiei prin studii de lungă durată în domeniul psihologiei, prin cursuri de formare în domeniul psihologiei clinice, al psihologiei școlare și educaționale, psihologiei muncii și psihologiei apărării și securității naționale. Am predat cursuri de psihologie pentru studenți și am organizat cursuri de specialitate pentru dezvoltarea profesională a psihologilor școlari și a cadrelor didactice. În cadrul activităților mele cu clienții utilizez instrumente de evaluare și intervenție psihologică, tehnologii și conținuturi multimedia.

 

Pentru a mă cunoaște mai bine, vă prezint, pe scurt, formarea mea profesională și competențele mele, în domeniul psihologiei:
* Absolventă a Universității ,,Babeș-Bolyai,, din Cluj Napoca, Facultatea de Filosofie-Istorie, specializarea: Filosofie; licențiată în FILOSOFIE.
* A doua licență am obținut-o la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie, licențiată în PSIHOLOGIE.
* Cursuri postdoctorale, în cadrul Centrului de Cercetare Avansată Cluj și Institutului de Medicină Legală Iaşi, în cadrul Proiectului POSDRU „Standarde europene pentru programe postdoctorale competitive de formare în domeniul cercetării avansate şi expertizei psihiatrice medico-legale”, nivel I, specializarea: Cercetare științifică avansată; calificarea obținută: expert cercetare științifică avansată;
* Cursuri postuniversitare, în cadrul Universității din București, Proiectul “Formare continuă de tip “blended learning” pentru cadrele didactice universitare (BLU)”, domeniul studiat: Program studii postuniversitare ”Învăţământul centrată pe student - strategii de proiectare, implementare şi evaluare instituţională”;
* Cursuri postuniversitare, în cadrul Universității Babeş-Bolyai, Facultatea de Psihologie şi Stiinţe ale Educaţiei, MAGISTER-“Dezvoltare, Consiliere, Orientare”, specialitatea: Psihologie școlară și educațională;
*Doctorat, Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Psihologie şi Stiinţe ale Educaţiei, Şcoala doctorală „Educație, Dezvoltare, Cogniție”;
*Master, în Management educațional, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș,, Arad;
*Formări în specialitățile: psihologie clinică și psihoterapie, psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, psihologia muncii și organizațională, psihologia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, psihologia transporturilor.
*Sunt psiholog principal și suvervizor în domeniul Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională și psiholog specialist în domeniul Psihologie clinică.

 

Sunt cadru didactic universitar, autoare a numeroase lucrări științifice și articole de specialitate, indexate în baze de date internaționale și naționale. Am o vastă experiență în profesie, atât în munca cu adulții, cât și cu copiii și cu adolescenții.
*Sunt licențiată în utilizarea platformelor de evaluare psihologică computerizată, prin intermediul căreia, am acces la:
1) o serie de funcții ce îmi permit să realizez evaluări psihologice online;
2) baterii de teste psihologice validate pe populația românească.
Cu ajutorul acestor platforme am posibilitatea realizării unei evaluări complete psihologice online pentru 1 persoană-client, cu un număr nelimitat de teste incluse. Clientul meu poate completa testele online, de la calculatorul propriu, din confortul propriei sale locuințe.

 

Psihologie clinică și psihoterapie adulți, adolescenți și copii
*Lucrez cu instrumente de evaluare și intervenție psihologică, tehnologii și conținuturi multimedia, online și față în față, pentru:
 • Evaluare și terapie în depresie și burnout (utilizez instrumente de screening și evaluare avansată a depresiei și burnout-ului; programe de psihoterapie standard(self-help); programe personalizate de psihoterapie, cu asistență din partea psihoterapeutului, prin aplicație securizată; diverse variante de blending (terapie în cabinet/medicație&online);
 • Evaluare și terapie în tulburările de anxietate (utilizez instrumente de screening și evaluare avansată a tulburărilor de anxietate; programe de psihoterapie standard (self-help); programe personalizate de psihoterapie a anxietății, cu asistență psihoterapeutică, prin aplicație securizată; diverse variante de blending (terapie în cabinet/medicație&online).
 • Evaluare și intervenții la copii și adolescenți (Screening și evaluare avansată pentru copii și adolescenți, cu instrumente validate pe populație românească; evaluare multi-method&multi-informant, consiliere și psihoterapie online, prin aplicație securizată, prevenție și intervenție individuală sau în grup; module multimedia pentru psihoterapie și consiliere; blending (conținuturi multimedia pe platformă&consiliere/terapie clasică).
 • Evaluare și orientare în carieră, online (Evaluarea profilului psiho-aptitudinal al elevului (12-19ani); investigarea profilurilor ocupaționale; realizarea raportului de matching (potrivire) a profilului psiho-aptitudinal cu cerințele diverselor ocupații (profiluri ocupaționale); planificarea carierei; orientare școlară și profesională (12- 19 ani);
 • Evaluarea psihologică a adulților prin teste validate științific, certificate de Colegiul Psihologilor din România, precum și consilierea în carieră (adulți);
 • Evaluarea psihologică a copiilor și adolescenților (utilizarea testelor psihologice PEDa, pentru copii cu vârsta între 3/4- 6/7 ani. și PEDb, pentru copii cu vârsta între 6/7-19 ani).
 •  
 • Psihologia muncii (evaluare psihologică și emitere aviz psihologic pentru angajare, timbrat profesional, conform reglementarilor în vigoare).
 • Evaluare psihologică și eliberare aviz psihologic pentru personal cu funcție de decizie, personal cu funcție de conducere, cadre didactice, funcționari publici, personal sanitar, personal educativ;
 • Evaluare și eliberare avize psihologice pentru participarea la admiterea în anumite instituții de învățământ superior sau alte forme de învățământ; lucrul la înălțime; personal care lucrează în medii de înaltă, medie si joasă tensiune; lucrul în condiții de zgomot; lucrul în condiții de izolare; lucrul în tura de noapte; pirotehnicieni sau artificieri; munca în câmpuri electrice și electromagnetice; manipulare de substante toxice și stupefiante; munca în mediu subteran; cetățeni străini care lucrează pe teritoriul României.
 • Evaluarea psihologică complexă si de integritare pentru ocuparea funcțiilor publice în structurile antifraudă ANAF (două avize psihologice pentru evaluarea psihologică complexă și evaluarea psihologică a integritații);
 • Evaluare psihologică concurs angajare – Agentia Națională de Integritate (aviz psihologic pentru exercitarea funcției de inspector integritate);
 • Examen psihologic cursuri terapii complementare – Asociatia Națională de Terapii Complementare din România A.N.A.T.E.C.O.R. (aviz psihologic pentru practicare terapii complementare);
 • Aviz psihologic curs evaluator de risc la securitate fizică;
 • Aviz psihologic curs formare dermopigmentare;
 • Aviz psihologic susținere concurs pentru funcționar public, avocat, mediator, expert contabil C.E.C.C.A.R.;
 • Aviz psihologic certificat de membru O.A.M.M.R.;
 • Aviz psihologic angajare/înscriere antrenor;
 • Aviz psihologic curs tehnician sisteme de detecție, supraveheghere video și control acces; 
 • Aviz psihologic pentru munca în străinătate.

 

Psihologie aplicată în domeniul apărării, ordinei publice și securității naționale (servicii psihologice față în față):
- Aviz psihologic permis port armă neletală autoapărare
- Aviz psihologic permis port armă vânătoare
- Aviz psihologic pirotehnician / artificier
- Test psihologic M.A.I.
- Test psihologic voluntariat ISU/Smurd.
- Evaluare psihologică la domiciliu, în cazul persoanelor nedeplasabile 
- Evaluarea psihologică a copilului și întocmirea raportului psihologic timbrat necesar pentru diferite comisii.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare