Vă aștept cu drag, în cabinetul meu pentru servicii psihologice: psihologie clinică și psihoterapie (psiholog specialist), psihologie educațională consiliere școlară și vocațională (psiholog principal și supervizor), psihologia muncii și organizatională, psihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.
ROmedic Cabinete medicale Mocira Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Mocira

Utilizarea Forbrain pentru toate vârstele (copii, adolescenți, adulți și senori)

Autor: Delia-Mariana Ardelean

Forbrain îmbunătățește vorbirea, fluența, atenția, memoria, concentrarea, coordonarea, precum și alte funcții senzoriale. Cu Forbrain dobândești mai multă încredere de sine și mai multă energie, înveți mai ușor limbi străine, îți poți corecta dificultațile de vorbire pentru o pronunție corectă, iar lecțiile și temele devin mai usoare. 

 

Utilizarea Forbrain previne degradarea memoriei la seniori, recuperează vitalitatea și îmbătrânește sănătos.

 

Forbrain este un instrument puternic de antrenament a creierului pentru seniori cu ajutorul căruia își îmbunătățesc abilitățile cognitive și calitatea vieții.

 

Forbrain maximizează potențialul de învățare și vine în ajutorul persoanelor cu nevoi speciale de educație prin folosirea dispozitivului de învățare non-invaziv care completează perfect terapia.

 

 
Programare