ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Psihologie Psihologie Craiova

Oamenii sunt importanti!
De ce?
Pentru ca traim impreuna, interactionam, simtim si ne influentam reciproc, evoluam si construim prezentul. Si pentru ca viitorul sa fie conform dorintelor noastre, cel mai important este prezentul unde lucrurile se intampla.
Asta imi propun prin ceea ce fac: sa ajut oamenii in prezent ca sa poata fi bine si sa-si faureasca viitorul asa cum isi doresc.
Cum fac asta?
Prin instrumentele pe care le-am dobandit: programare neurolingvistica, psihodrama, autohipnoza, consiliere.
Dati-va SANSA sa fiti BINE!

Ultimele recomandări de la pacienți:

12-04-2021
Ana-Maria Georgescu, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am pornit împreună intr-un proces de lunga durata de descoperire a mea, proces de restabilire a pacii cu mine insami, de eliberare de traume, frici, cu demolarea zidurilor ridicate de mine insami.
A fost si este omul care ma insoteste, ma asista in autodescoperirea mea, de vindecarea si eliberarea mea de frici si traume, in procesul de dezvoltarea si de renaștere a mea.
Ce as putea sa spun mai elocvent e faptul ca merg iarasi pe strada si zambesc, savurez orice inspir si expir, ma bucur de momente, de viata.
Recomand cu caldura!

29-03-2021
Mădălina, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Daca la inceput am fost sceptica și nu voiam să merg la psiholog, după ce am cunoscut-o pe doamna psiholog Camelia Vasile, mi-am dat seama că nu aș fi reușit să îmi depășesc singura probleme alimentare pe care le aveam. Tehnicile aplicate de doamna psiholog m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul de a elimina din kilogramele cu care mă luptam de mult timp! A fost o experiență care mi-a schimbat viața și mi-a redat încrederea în mine! Recomand cu tot dragul!

29-03-2021
Alexandra, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Ședințele terapeutice alaturi de Vasile Camelia, mi-au redat încrederea în mine, mi-au readus fericirea în viata mea, m-au invatat sa gândesc deschis, sa-mi întrec fricile, sa vad viata cu alti ochi și sa ma bucur de micile bucurii ale vietii! Dincolo de relatia terapeutica, pe care o pot caracteriza profesională, intelectuala și plina de interes, va pot spune ca am castigat un om pe care te poti baza în orice situatie.. Mie mi-a readus speranța și pofta de viata și o recomand din tot sufletul!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare