ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Craiova

Recomandări de la pacienți

12-04-2021
Ana-Maria Georgescu, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am pornit împreună intr-un proces de lunga durata de descoperire a mea, proces de restabilire a pacii cu mine insami, de eliberare de traume, frici, cu demolarea zidurilor ridicate de mine insami.
A fost si este omul care ma insoteste, ma asista in autodescoperirea mea, de vindecarea si eliberarea mea de frici si traume, in procesul de dezvoltarea si de renaștere a mea.
Ce as putea sa spun mai elocvent e faptul ca merg iarasi pe strada si zambesc, savurez orice inspir si expir, ma bucur de momente, de viata.
Recomand cu caldura!

29-03-2021
Mădălina, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Daca la inceput am fost sceptica și nu voiam să merg la psiholog, după ce am cunoscut-o pe doamna psiholog Camelia Vasile, mi-am dat seama că nu aș fi reușit să îmi depășesc singura probleme alimentare pe care le aveam. Tehnicile aplicate de doamna psiholog m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul de a elimina din kilogramele cu care mă luptam de mult timp! A fost o experiență care mi-a schimbat viața și mi-a redat încrederea în mine! Recomand cu tot dragul!

29-03-2021
Alexandra, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Ședințele terapeutice alaturi de Vasile Camelia, mi-au redat încrederea în mine, mi-au readus fericirea în viata mea, m-au invatat sa gândesc deschis, sa-mi întrec fricile, sa vad viata cu alti ochi și sa ma bucur de micile bucurii ale vietii! Dincolo de relatia terapeutica, pe care o pot caracteriza profesională, intelectuala și plina de interes, va pot spune ca am castigat un om pe care te poti baza în orice situatie.. Mie mi-a readus speranța și pofta de viata și o recomand din tot sufletul!

25-03-2021
Furtuna Karina, 21 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un psihoterapeut de nota 10! De fiecare data cand am intrat pe usa cabinetului am fost surprinsa de profesionalism! Pe langa terapia de exceptie care a dat roade, doamna este un om minunat, cu suflet mare la care as apela oricand. Chiar si cele mai jenante evenimente pot fi in siguranta la ea. Ii multumesc pentru tot ce a reusit sa ma invete si tot ce mi-a explicat!

25-03-2021
Monica Radu, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Aș recomanda-o pe Camelia Vasile oricui, oricând, la orice oră! Mi-a oferit cu profesionalism și multă empatie mâna care m-a ajutat să reiau controlul asupra propriei mele vieți. Serioasă, implicată și bine pregătită, psihoterapeutul Camelia Vasile m-a ghidat pas cu pas, înarmată cu răbdare, umor și multă înțelegere, spre (re)autodescoperirea de care aveam nevoie. Este un profesionist de nota zece, dar mai ales un OM frumos, căruia aș avea oricând curaj să-i încredințez cele mai intime secrete, fără teama de a fi judecată sau greșit îndrumată.
Mulțumesc din suflet, Cami, continuă să faci lucruri minunate!

25-03-2021
Monica Maziulu, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un psihoterapeut extraordinar.
Adaugand expertizei profesionale, o minte sclipitoare si un suflet mare, devine "ingredientul" necesar celui ce doreste sa se cunoasca pe sine, sa-si vindece ranile,sa evolueze si nu in ultimul rand sa-si reseteze viata.
MULTUMESC,pentru binele facut !

25-03-2021
Daria Mladin, 19 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu cea mai mare încredere ,sunt foarte mulțumită de servicii.Imi face mare plăcere sa ma duc de fiecare data!

22-05-2019
Cimpeanu Lavinia, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu toată încrederea!

22-05-2019
Dana, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Merita toate laudele mele!


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci vă rugăm să ne oferiți o recomandare!
 
Programare