ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihiatrie Psihiatrie Bucuresti

Servicii oferite: psihoterapie individuala, de cuplu, de familie. Consultatii de psihiatrie adulti, in cadrul celor doua locatii:

 

Clinica COLOR MIND

str Ciprian Porumbescu nr 10

programari la tel: 0213132514

 

 

POLICLINICA IANCULUI  - servicii medicale decontate prin Casa de asigurari (consultatii, retete compensate/gratuite), pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a cardului de asigurat.

 

Adresa : sos. Iancului nr 3, sect 2

Tel pt programari : 0753 100 452

 

NOU : Eliberam certificate medicale A5

 

 

 

Ai facut Primul pas: ai luat decizia de a explora posibilitatile aducerii de schimbari in viata ta cu ajutorul psihoterapiei. Un lucru esential pe care e bine sa-l stii: este vorba despre o relatie de incredere si colaborare bazata pe empatie, autenticitate, acceptare neconditionata. Impreuna lucram pentru a identifica obstacolele si a gasi resursele pentru a le depasi. Procesul terapeutic ne va permite sa exploram in ritmul tau, ceea ce iti creeaza dificultati in viata ta pentru a intelege treptat ce se intampla si a gasi o cale de a trai liber.
Primul pas este deseori dificil . Putem face o programare la cabinet ,discutam despre problema ta si hotaram daca vom face acest drum impreuna .
In ce situatii ai putea apela la ajutorul meu?


In anumite momente ale vietii, poate fi util sa ceri ajutor pentru a intelege ce se intampla cu tine, cu viata ta.


Sau poti avea nevoie de sustinere in anumite momente de criza: divort, boala, depresie, doliu, esec, stres, probleme profesionale...
- dificultati relationale - conflicte familiale , profesionale , de cuplu ...
- probleme de sanatate psihogene - tulburari alimentare, adictii, infertilitate, afectiuni psihosomatice...
- anxietate, lipsa increderii in sine, sentiment de vid interior...
- perioade de schimbari profesionale ori personale...
- cautarea unui sens al vietii...


Autocunoasterea este indispensabila pentru construirea deliberata a existentei, a unei "vieti reusite". Exista tehnici psihoterapeutice care cresc capacitatea cunoasterii de sine, tot ceea ce inseamna DEZVOLTARE PERSONALA. Angajarea intr-un program de "dezvoltare personala" ii priveste pe cei care, la un moment dat, intr-un impas sau intr-o ras­cru­ce a vietii lor, se simt saraci in con­tinutul lor psihic, sau confuzi, in­­vadati de propriile lor aspiratii, pe care nu mai ajung sa le controleze.


Un lucru esential este sa existe o potrivire temperamentala intre psihoterapeut si clientul sau. Asa ca, as spune ca e mai important sa cautati omul care va convine si abia in al doilea rand metoda psihoterapeutica pe care acesta o practica.

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare