ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihologie Psihologie Cluj-Napoca
Problemele cotidiene uneori ne coplesesc, ne e greu sa le facem fata, simtim ca nu ne mai putem intelege cu nimeni, ne consideram singuri intr-o “jungla”, nu mai avem chef de nimic…dar, constientizam ca e foarte important sa mergem mai departe. Nu stim cum, nu stim la cine sa apelam, nu suntem siguri ca vom primi ajutorul de care avem nevoie si ca “secretul” nostru va fi in siguranta. Si ce facem? Intram pe Internet si cautam pe Google… psiholog Cluj , cabinet psihologic Cluj …o gramada de informatii.
E important sa ne rezolvam problemele cat mai repede, vrem sa scapam de disconfortul psihic, dar avem o oarecare retinere. Cu toate acestea, continuam cautarea… psihoterapie Cluj , consiliere psihologica Cluj …la un moment dat, cautam un termen despre care am citit de curand “terapie cognitiv-comportamentala” ...se pare ca e o forma eficienta de terapie in abordarea multor probleme de natura psihologica.
In sfarsit, asaltati de atatea informatii si recomandari, ne decidem, formam un numar de telefon si ne programam. Primul pas a fost facut…mergem la psiholog pentru ca suntem oameni care traim intr-o lume uneori de neinteles.

ATENTIE!!! Luna IULIE este luna SURPRIZELOR la Cabinete Individuale de Psihologie! Pentru detalii, apasati aici

De asemenea, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu oferte de nerefuzat!

NOU: EVALUARE PSIHOLOGICĂ pentru COMISIA DE EVALUARE A PERSOANELOR CU HANDICAP
(evaluările se realizează pentru următoarele tulburări: retard mental, demenţă, tulburări de personalitate, boli psihice)
APLICARE TEST MMSE ŞI GAF CU LICENŢĂ ŞI ÎNTOCMIRE RAPORT PSIHOLOGIC AUTENTIFICAT PRIN TIMBRU
Evaluările se realizează la Cabinet sau la domiciliu, în Turda sau Cluj Napoca


NOU!!! Cupon pentru prieteni - Se intampla foarte des sa observam ca persoanele dragi noua nu se simt bine sau intampina diverse dificultati la servici, in familie sau in alte domenii importante de functionare. In calitate de prieteni, putem fi alaturi de cei dragi si le putem oferi suport emotional, insa ajutorul nostru prietenesc poate merge doar pana la un anumit punct. Daca este vorba despre o schimbare importanta in modul de gandire a persoanei care intampina probleme emotionale si/sau de comportament, este nevoie de ajutorul unui psiholog care sa identifice mecanismele cauzale responsabile de aparitia acestor probleme. Asadar, in calitate de prieten, nu putem sa programam o sedinta de terapie pentru altcineva, insa putem sa facilitam decizia persoanei de a apela la ajutor specializat. Pentru detalii, accesati http://www.cabinetepsihologie.ro/ViewFile/175

Toti avem problemele noastre, dar invingem doar cei care avem curajul sa le recunoastem si sa ne luptam cu ele!

NOU!!! Cabinete Individuale de Psihologie lanseaza PSICard Student, primul card de reducere la serviciile psihologice!

In baza acestui card, beneficiezi de urmatoarele reduceri si gratuitati :

- incepem cu 25% reducere - 60 RON/sedinta (tarif standard 80 RON/sedinta);
- sedinta a patra este GRATUITA !
- sedintele urmatoare, pana finalizam psihoterapia/consilierea psihologica - 50% reducere - 40 RON/sedinta (tarif standard 80 RON/sedinta).

Pentru a intra in posesia cardului, contacteaza prin email sau telefonic psihologul cu care doresti sa colaborezi ( Ramona Ilea , Ioana Ionicioiu sau Diana Nagy ; pentru email sau telefon, acceseaza sectiunea "Medici") si comunica urmatoarele date: nume, prenume si facultatea/anul de studiu. Apoi, haide la cabinet dupa cardul tau, in ziua si ora care iti vor fi comunicate pe email/telefonic si putem incepe cand doresti! Cardul are o valabilitate de 3 LUNI de la data ridicarii, insa reducerile se mentin pe toata durata psihoterapiei/consilierii psihologice, chiar daca se depaseste perioada de valabilitate a cardului. Altfel spus, din momentul ridicarii cardului, ai 3 luni la dispozitie sa decizi cand vrei sa incepi! Nu rata ocazia si incepe sa investeti in tine!

Detalii pe http://www.cabinetepsihologie.ro/

Si cateva cuvinte care sa ne insenineze ziua.

Ziua cea mai frumoasă? Astăzi.
Obstacolul cel mai mare? Frica.
Lucrul cel mai uşor? Greşala.
Greşala cea mai mare? Renunţarea.
Rădăcina cea mai rea? Egoismul.
Distracţia cea mai bună? Munca.
Înfrângerea cea mai urâtă? Descurajarea.
Profesioniştii cei mai buni? Copiii.
Nevoia dintâi? Comunicarea.
Fericirea cea mai mare? Să fii util.
Misterul cel mai profund? Moartea.
Defectul cel mai mare? Întristarea.
Sentimentul cel mai urât? Ura.
Cadoul cel mai frumos? Iertarea.
Traseul cel mai bun? Calea dreaptă.
Senzaţia cea mai plăcută? Pacea interioară.
Gestul cel mai frumos? Zâmbetul.
Medicamentul cel mai bun? Optimismul.
Satisfacţia cea mai mare? Datoria împlinită.
Puterea cea mai mare? Credinţa.
Lucrul cel mai frumos din lume? Iubirea.

Maica Tereza

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare