ROmedic Firme medicale Produse pentru cuplu, viata sexuala

Oprește căderea părului cu Live Hair Serum!

Oprește căderea părului cu Live Hair Serum!
Autor: Roxana T.

Dacă foloseşti Live Hair Serum timp de patru săptămâni vei obţine rădăcini mai puternice, un păr bogat şi mult mai puţine fire de păr căzute.

Ingredientul principal al acestui produs este urzica, atât de cunoscută din bătrâni pentru acţiunile sale binefăcătoare asupra părului. Extractul pur din această plantă întăreşte rădăcinile şi opreşte căderea părului.

În urmă cu zeci de ani, infuzia de urzică (frunze, dar şi rădăcini) era soluţia la care femeile apelau cel mai des pentru a avea un păr frumos, numai că lipsa de timp şi comoditatea care caracterizează epoca în care trăim au dus la neglijarea aproape totală a acesteia.

Cu Live Hair Serum însă, urzica revine în forţă, avantajele nemaipomenite ale acestei plante ajungând la îndemâna oricui! Vitaminele şi mineralele din urzică acţionează la nivelul scalpului, având proprietăţi antiinflamatoare şi astringente.

Obţii astfel un scalp mai sănătos, care duce automat la un păr mai sănătos şi mai frumos. Urzica este ideală pentru un păr fortifiat, strălucitor şi des!

În plus, produsul Live Hair Serum nu se bazează doar pe urzică ci conţine încă un ingredient preţios: fructele de nuc, la fel de cunoscute de către femei încă din antichitate.

Căderea părului este principala problemă pe care nucile o tratează, determinând accelerarea ritmului de creştere şi întărirea rădăcinilor. Nucile sunt totodată foarte bune şi pentru strălucire, graţie mineralelor pe care le au.

Iar pentru ca serul să fie şi mai puternic, cei care l-au creat au adăugat şi alte componente valoroase, toate naturale: fructe de Aronia, palmier pitic, Ginkgo Biloba, lăptişor de matcă şi capsaicină.

Acest produs este faimos în întreaga lume pentru că stopează căderea masivă a firelor şi stimulează creşterea unora noi, îndesind astfel părul. Mai mult, serul reduce excesul de sebum.

Dacă îţi doreşti să vezi aceste schimbări şi la tine, ai nevoie de un singur flacon, pe care să îl foloseşti conform instrucţiunilor, timp de patru săptămâni. Se aplică foarte uşor, cu o pipetă, înainte de spălarea părului. Şi este 100% natural!

Încearcă Live Hair Serum pentru ca părul tău să fie regenerat în profunzime şi revitalizat! Informatii utile gasiti pe www.livehairserum.ro