ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Cum te ajuta Ecofit?

Autor: Ecofit
Picaturile si capsulele Ecofit sunt realizate din plante.Se slabeste sigur si fara efecte secundare.Ecofit poate fi folosit si de femei si de barbati, prezinta multe avantaje:
-corecteaza constipatia ,pastreaza masa musculara,regleaza colesterolul,ajuta digestia,creste arderile,inhiba pofta de dulciuri,este 100%natural.Ecofit te ajuta sa slabesti pana la 15kg!

ECOFIT controleaza pofta de mancare ajutandu-te sa pierzi in greutate.Cu un simplu plan zilnic de reducere a greutatii,poti obtine rezultate vizibile si permanente.Inhiba pofta de mancare ,conferind o senzatie de satietate.
ECOFIT nu este un simplu produs de slabit, ci un intreg program de pierdere in greutate, o modalitate de a-ti redefini stilul de viata si regimul alimentar, pentru a obtine un corp atletic si sanatos.
ECOFIT este produs de Laboratoarele Medica.
Obtinut dupa o reteta originala avand la baza concepte si terapii orientale, din plante al caror efect terapeutic este cunoscut si folosit cu succes de mii de ani, Ecofit se constituie ca fiind o abordare complexa a tratamentului privind reducerea greutatii corporale.

Organismul uman este un mecanism biologic complex si ca atare orice actiune indreptata asupra lui trebuie abordata prin prisma acestei complexitati. Scaderea in greutate nu trebuie privita ca o actiune izolata, ci ca un ansablu de principii cauza-efect. Astfel, rolul Ecofit nu se rezuma doar la scaderea in greutate, ci si la sustinerea organismului uman care in perioada curei de slabire este supus unui stress enorm cu implicatii metabolice majore.CUM TE AJUTA ECOFIT CU ADEVARAT?

Pilulele magice Ecofit ajuta la eliminarea kilogramelor,pe cale naturala,arde grasimilor existente.

PICATURI ECOFIT!

Picaturile inhiba pofta de mancare ,conferind o senzatie de satietate,ajutandu-te sa pierzi in greutate instantaneu.

ECOFIT nu este doar un simplu produs de slabit,ci un intreg program de pierdere in greutate,o modalitate de a scapa de kilogramele nedorite.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare