ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Cardiologie Cardiologie Iasi

De ce să alegi Clinica Cardio-Praxis?

Autor: Cardio-Praxis
  • Alege siguranța în managementul pacientului: orice solicitare va primi un diagnostic și un tratament amănunțit, la cele mai înalte standarde, sigur și eficient. Tu ești prioritatea noastră de la început, până la finalizarea procedurilor.
  • Alege precizia în diagnostic: medicii noștri sunt atent aleși, colaborăm cu oameni cu experiență vastă, cu formare profesională înaltă, stagii de pregătire în centre medicale recunoscute. Investim în pregătirea medicilor cu care colaborăm, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din lumea medicală și pentru a actualiza cunoștințele lor la nivel de excelență.
  • Vino să ai parte de un plan de tratament personalizat, țintit, adaptat nevoilor tale, realizat în concordanță cu dorințele tale pentru a obține cel mai bun rezultat.
  • Alege medici cu care să formezi o relație de lungă durată, fiind monitorizat pe termen scurt, mediu și lung, putând discuta oricând în cazul evoluției bolii sau apariției unor complicații, recidive.
  • Alege un loc în care vei ști totul despre intervenția chirurgicală: riscuri versus beneficii, abordarea adecvată condiției tale medicale, informarea completă asupra tuturor aspectelor. Îți vom recomanda toate investigațiile necesare în prealabil pentru a decide împreună calea cea mai bună și pentru cu minimizarea riscurilor.
  • Alege o clinică la standarde înalte, cu dotări și echipamente moderne, cu aparatură de ultimă generație. Folosim materiale consumabile de la producători care s-au afirmat ca lideri pe piață la nivel mondial în domeniul lor.
  • Îți garantăm grija, prevenția, igiena riguroasă a tuturor spațiilor de lucru. Folosim pentru dezinfectare soluții special destinate, respectând normele și protocoalele în vigoare.
  • Alege echipa Heart Team – cel mai înalt standard de abordare multidisciplinară a pacientului, în care vei avea parte de opiniile experților în domeniu, ce colaborează pentru rezultatul optim, pornind de la îngrijirea primară, până la intervenții complexe.
 
Programare