ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Bucuresti

Anunțuri & evenimente

25-11-2023

Abonament anual Cardio de Joi de educație medicală continuă pentru profesionisti în cardiologie și specialitățile conexe

Preț: 500 lei fara TVA
Pasiunea pentru medicină și dorința de excelență în cardiologie se întâlnesc în platforma cardioscience.ro. Cu Abonamentul Cardio de Joi, ai acces la cunoștințe și resurse profesionale medicale, accesibile 24/7, timp de un an întreg.

Ce oferim?

1. O Bibliotecă extinsă: accesează peste 420 de lucrări noi publicate, fiind mereu la curent cu cele mai recente descoperiri și tehnici în domeniul cardiologic.

2. Sinteze Cardiologice de excepție: beneficiază de aproximativ 100 de sinteze detaliate care îți vor aprofunda înțelegerea și te vor ghida prin cele mai complexe aspecte ale cardiologiei.

3. Studii de Caz Clinice: explorează 100 de prezentări de cazuri clinice, o resursă inestimabilă pentru a înțelege aplicarea practică a cunoștințelor teoretice.

4. Materiale exclusive 2024: Fii mereu înaintea timpului! Abonamentul tău include toate materialele ce vor fi publicate în anul 2024, asigurându-ți o continuă actualizare profesională.

Ofertă Specială de Lansare!

Dacă te abonezi până la 30 decembrie, îți oferim un Voucher de Reducere 3W4G3HAQ de 100 RON.

Vizitează cardioscience.ro/abonament-cardioscience-academy pentru detalii complete și pentru a te alătura comunității noastre de sute de profesioniști pasionați și devotați excelenței în cardiologie
17-06-2021

Ofer spatiu cabinet - specialitatea cardiologie

Dacă ești pasionat și hotărât să te perfecționezi ca medic specialist cardiolog in Bucuresti vino la CARDIOMED.

Punem la dispozitie un cabinet medical cu intreaga dotare necesara inclusiv ecocardiograf de ultima generatie, conditii avantajoase de colaborare.

Cabinetul este amplasat in Sector 1. str. Hatmanul Arbore.

Pentru alte detalii sunati la 0723189104
13-10-2020

Ofertă curs online Electrocardiografie dr. Gabriel Tatu Chițoiu

Preț: 540 Ron pret promotional
Mii de studenți, rezidenți, medici de diferite specialități au învățat electrocardiografie de la dr. Gabriel Tatu Chitoiu. Acum poți învăța și tu!

ECG - NIMIC MAI SIMPLU! Un curs online, intensiv, de electrocardiografie clinică. Înscrieri link ul de mai jos

https://www.cardioscience.ro/produse/ecg-nimic-mai-simplu

Interpretarea corectă a unei electrocardiograme, o electrocardiogramă bine "citita" este este extrem de utilă și adeseori hotărâtoare în conturarea diagnosticului.

Cui se adresează acest curs?

Cursul este de tip interactiv și se adresează medicilor de toate specialitățile (medici rezidenți, medici specialiști medici primari) care doresc să învețe sau să aprofundeze electrocardiografia clinică. Cursanților li se vor acorda diplome de participare și suportul de curs va putea fi accesat încă 2 săptămâni după finalizarea cursului pe platforma CardioScience Academy.

Ce voi învăța la acest curs?

Obiectivul principal este prezentarea conceptelor teoretice, dar mai ales aspecte practice, de la noțiuni elementare de electrofiziologie la: ECG normală, tahicardii (QRS îngust/larg), bradicardii/blocuri, Sindroame de preexcitație, STEMI, QT – lung dobândit, diselectrolitemii, intoxicații medicamentoase, canalopatii congenitale.

Cu siguranță după parcurgerea acestui curs performanța cursanților în Electrocardiografie clinică va crește semnificativ, fapt care va ușura participarea la ECG avansați și ECG QUIZ.

Lector

dr. Gabriel Tatu Chițoiu - medic primar medicină internă și cardiologie, FACC, FESC
11-02-2020

Ofer spatiu cabinet - Medicina muncii

SC CARDIOMED SRL ofera spatiu cabinet medical pentru desfasurarea activitatii de medicina muncii, in conditii foarte avantajoase de colaborare.

Pentru informatii si detalii vizitati site-ul http://www.cardiomedic.ro, respectiv sunati la 0723189104
 
Programare