ROmedic Cabinete medicale Gilău Cabinete Geriatrie și gerontologie Geriatrie și gerontologie Gilău

Programul de alimentație

Care este programul de alimentație?

Servirea mesei se face îndeosebi în restaurantul rezidenței, care a fost optimizat la nevoile locatarilor. Oferim 3 mese principale + 2 gustări, pregătite dietetic în bucătăria rezidenței și în funcție de recomandările de nutriție. De asemenea, se vor oferi apă, cafea și ceai pe tot parcursul zilei. Vor mai fi: gustări disponibile în timpul zilei, între cele 3 mese: prăjituri de casă, produse ușoare de patiserie, fructe, iaurt, biscuiți, respectiv gustări disponibile în timpul nopții: biscuiți, iaurt, alte produse ușoare.

 

Unde se va servi masa?

Rezidența deține în incintă un restaurant cu o panoramă superbă, unde toți seniorii și invitații lor pot petrece momente de calitate, fie că este vorba de servirea meselor, a unei cafele sau a unei băuturi, ori pentru a asculta muzică de calitate, pentru a urmări un film sau o piesă de teatru.

Preferințele culinare și regimul alimentar constituie o prioritate pentru sănătatea seniorilor aflați în grija noastră, iar în acest sens personalul de specialitate va colabora atât cu seniorii și familia acestora, precum și cu cel care monitorizează îngrijirea.

Pentru respectarea preferințelor și a intimității ori pentru că în anumite zile seniorul poate va simți că în cameră ar fi mai potrivit să servească masa, se va putea și astfel.

 

 
Programare