ROmedic Cabinete medicale Gilău Cabinete Geriatrie și gerontologie Geriatrie și gerontologie Gilău

Cazarea la CARO by Assoc Senior

Rezidența dispune de 160 de locuri, în camere cu 2 paturi, pentru că încurajăm socializarea între seniori și dorim să stimulăm comunicarea dintre ei. În cazul unor solicitări exprese, putem să reconfigurăm camerele rezidenței.

 

Cazarea este oferită în camere accesibilizate nevoilor vârstnicilor, cu grup sanitar propriu, adaptat chiar și pentru persoanele cu deficiențe de locomoție. Fiecare senior are șifonier propriu, un spațiu sub cheie în care își poate depozita lucrurile de preț. În camere, potrivit nevoilor, există paturi ortopedice acționate electric, ideale pentru persoanele cu probleme. De asemenea, mai există tv și rețea wi-fi. Camerele de la parter au acces direct în parcul rezidenței, iar persoanele greu deplasabile, rezidente la etajul 1, pot avea acces în curte prin pasarelele special proiectate în acest sens.

 

Specificații pentru serviciile de cazare:

  • Regim single sau dublu

  • Băi proprii, fără praguri sau alte bariere de ordin fizic, astfel încât accesul la duș, vas wc, lavoar, mobilier baie să fie asigurat inclusiv pentru persoanele în fotoliu rulant.

  • În funcție de starea de sănătate a seniorului, există posibilitatea de cazare în cameră cu pat obișnuit sau pat medical.

  • Sistem de avertizare și monitorizare a personalului de îngrijire.

  • Sistem de orientare (signalistică) în curs de implementare în toată clădirea și arealul rezidenței. Camerele personale vor fi numerotate, vor fi marcate cu numele seniorilor. În unele situații, vor fi folosite și alte elemente de recunoaștere a camerei personale, astfel încât să sprijine acomodarea seniorilor.

  • Personalizarea camerei pentru o bună acomodare și creștere a gradului de familiaritate. Vom încuraja seniorii să devină gazde ale rezidenței și să își decoreze spațiile cu lucruri pentru care au o legătură de afecțiune, cum ar fi un tablou, fotografii de familie, o veioză ori o piesă mică de mobilier.

 

Cum se monitorizează planul de îngrijire a seniorilor de la CARO by ASSOC Senior?

Lângă fiecare pat, precum și în camera de baie există un sistem de monitorizare și alertare, care permite urmărirea de către personalul de specialitate din cadrul rezidenței a parametrilor din planul de îngrijire stabilit pentru fiecare vârstnic, dar și intervenție rapidă în cazuri de urgențe medicale.

 
Programare