Nu avem contract cu CNAS. Nu avem laborator medical,nici imagistica. Consultatie Prof.Dr.Cristina Mocanu 850 lei Consultatie S.L.univ.Dr.Simona Soare 450 lei Consultatie Dr.Teodora Ruse 250 lei Oferim consultatii online Suntem dedicati pacientilor!
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Bucuresti

CarpatiaGroup, Cabinete Medicale , promotor al serviciilor medicale romanesti in strainatate si sustinator al turismului medical in Romania. Suntem preocupati de educatia igienico sanitara si alimentara a pacientilor nostri si ne concentram atentia pe metode de preventie, in spiritului noului curent al medicinei integrative.Psihologul Ana Maria Taga este preocupata de pshihologia energetica, dedicata pacientilor ei, un spirit ludic ,alaturi de care , cei in cauza isi vor gasi echilibrul. Dna dr Simona Soare, medic primar reumatolog, este un foarte buin diagnostician, iar experienta sa vasta, ii confera atuuri de necontestat in tratatea pacientilor, carora li se dedica

cu mult zel. NU avem contract cu casa, asa incat pacientii nu au nevoie de trimitere de la medicul de familie. Suntem pe piata de servici medicale libere, dedicati pacientilor si nevoilor acestora,si atenti la provocarile cu care ne confruntam zi de zi. 
Consultatie Prof.Dr.Cristina Mocanu 850 lei,Endocrinologie,Terapii Integrative

Condultatie S.L.Univ.Dr.Simona Soare 450lei,Reumatologie

Consultatie Dr.Teodora Ruse 250 ,Terapii mio functionale

Ultimele recomandări de la pacienți:

13-12-2019
Stefania, 68 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna Dr.Cristina Mocanu este un OM care iubeste oamenii si face TOT ce este posibil pentru salvarea lor!
Ii multumesc si ii voi fi vesnic recunoscatoare pentru TOT ce a facut pentru mine, impreuna cu echipa sa.

19-04-2018
Emily Dhabbelt, 67 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Thank you! A great team and an exceptional doctor is dr Mocanu.

18-08-2016
Nicoleta Munteanu, 57 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

II multumesc dnei dr Cristina Mocanu, care are atata grija de mine, de familia mea, ii multumesc pentru suportul medical neconditionat pe care ni l-a oferit chiar si cand eram in concediu. E greu sa descrii o asemenea implicare, e rar s-o intalnesti, cuvintele sunt putine. Multumesc!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare