ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iasi

Intr-o lume agitata si in continua schimbare, am creat in spatiul cabinetului o atmosfera in care cei care trec pragul gasesc ragazul de a se regasi. Facem impreuna povesti de succes.
Clientii care au trecut cabinetului au aflat raspunsuri la intrebari si framantari, firesti, de zi cu zi:
  Familii in diferite etape de dezvoltare : dificultati de integrare in gradinita si scoala, aparitia unui nou copil in familie, simptome de depresie, anorexie, dificultati de integrare a propriei sexualitati, tranzitia prin divort sau separarea parintilor, afectiuni cornice (diabet, cancer, obezitate), parinti plecati la munca in strainatate.
  Adolescenti : dezvoltare personala, simptome de depresie, tentative de suicid si dificultati de comunicare.
  Cupluri: dificultati de comunicare si relationare sau care trec prin momente de divort sau separarea indelungata a partenerilor
  Copii: sedinte de terapie logopedica (de grup si individuale) si suport emotional pentru copii care se confrunta cu dificultati in comunicare, tulburari de limbaj, dislalie, intarziere severa in dezvoltarea limbajului, bilingvism, balbaiala, dislexo – disgrafie, tulburare pervaziva de dezvoltare (autism), dezvoltare emotionala.

Proiecte:

  Povestea ta cu Furia - Prin joc, povesti și metafore terapeutice, copiii invata propriilor emoții si noi strategii de ajustare a comportamentului emotional in cadrul a 8 ateliere interactive, saptaminale. Parintii copiilor ce participa la program beneficiaza de sedinte de psihoterapie de familie, pentru a integra noile abilitati ale copiilor in rutina de zi cu zi a familiei.
  Ateliere de dezvoltare personala pentru adolescenti – Exercitiile interactive ajuta adolescentii sa se cunoasca, sa comunice si sa faca alegeri mai in acord cu propriile vise si personalitati.
  Psihoterapie individuala si de cuplu prin Skype.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare