ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară Galati

Intr-o lume mult prea exigentă în ceea ce priveşte imaginea şi adesea, exagerat de selectivă, unul dintre aliaţii noştri în dificilul drum spre reuşită – indiferent că vorbim despre viaţa personală sau cea profesională – îl constituie zâmbetul.

Acest mic şi banal artificiu ar trebui să fie la îndemâna oricui dar, cu toate acestea, sunt mulţi cei care nu se pot bucura de efectele sale, din cauza diverselor afecţiuni şi anomalii dentare tratate superficial sau chiar ignorate complet de-a lungul timpului.

 

CMI dr.Catalina Budei, situat in Galaţi, str. Nea. Leonard nr 19, Bloc C15, parter, tronson 2+3, Galati România, c.p. 800402 vă pune la dispoziţie o echipă de medici cu experienţă în domeniul zâmbetelor.

Noi vă ajutăm să vă păstraţi sau după caz, să vă redobândiţi sănătatea orală şi odată cu ea, să vă îmbunătăţiţi şi alte aspecte ale vieţii: echilibrul mental şi emoţional, încrederea în forţele proprii, în succesul personal şi profesional.

 

Personalul medical experimentat, aparatura de ultimă generaţie, consumabilele de unică folosinţă, permit realizarea tuturor manoperelor stomatologice în condiţii depline de igienă şi siguranţă: endodontie sub microscop, estetică dentara si faciala, tratamente parodontice cu laser, lucrări protetice, implanturi dentare, oferind soluţii tuturor problemelor pacienţilor.

 

Copiii beneficiază de tratamente conservatoare, preventive, iar adulţii au la dispoziţie toată gama de tratamente curative şi preventive, tratamentul cariilor şi tratamente protetice.

Flexibilitatea şi creativitatea în stabilirea tratamentului stomatologic sunt câteva din atuurile principale la CMI dr.Catalina Budei.

 

Tehnologie de ultima generatie

 

MICROSCOP PRIMA LABOMED - CU FOCUS FIN MANUAL

 

MICROSCOPUL PRIMA DNT OFERA O NOUA DIMENSIUNE A PERFORMANTEI, FLEXIBILITATII SI ERGONOMIEI IN PRACTICA DE ZI CU ZI A MEDICULUI STOMATOLOG

La CMI Catalina Budei reuşita tratamentelor dentare prin intervenţii microscopice atraumatice şi rapide, prin care economiseşti timp şi bani este garantata.

Microscopul amplifică de până la 25 X imaginea, iar medicul stomatolog specialist poate să stabilească un diagnostic clar în afecţiuni de mare fineţe şi să trateze corect şi complet canalele radiculare, pentru viitoare tratamente: fatete, coroana dentară, proteză dentară etc.

 

LASERUL EPIC™ X BIOLASE

 

La CMI dr. Catalina Budei veti beneficia de tratament  stomatologic cu laser . Cel mai modern tratament din domeniul stomatologiei, fiind o tehnică non-invazivă, foarte precisă, rapidă și  complet nedureroasă. EPIC™ X Biolase este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albirea dinților, biostimulare/terapia durerii.

 

STOMATOLOGIE LASER / FARA FREZA! FARA ANESTEZIE! FARA DURERE*!

 

Laserul cu dioda EPIC este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei.

 • albire laser in numai 20 min (rezultate vizibile si dupa 5-7 ani, fara sensibilitate)
 • parodontologie
 • endodontie
 • terapia durerii
 • hemostaza
 • chirurgia tesutului moale

*persoane cu un prag al durerii scazut

 

Design-ul de proiectare si setul de caracteristici ale EPIC™-ului reprezinta rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovatie BIOLASE®.

 

WATERLASE IPLUS 2.0 STOMATOLOGIE LASER / FARA FREZA! FARA ANESTEZIE! FARA DURERE*!

Waterlase este ultima inovaţie în domeniul tehnicii stomatologice fără durere, dar şi cea mai complexă dintre acestea, datorită beneficiilor pe care le aduce în toate specialităţile stomatologice. Waterlase înlocuieşte instrumentele tradiţionale din cabinetul stomatologic cu un laser utilizând pulverizarea cu apă.

Waterlase se clasează în topul celor mai preferate aparaturi laser din întreaga lume, beneficiind de numeroase inovaţii care ajută la sporirea încrederii şi a confortului pacienţilor

Care sunt beneficiile Waterlase?

 • proceduri stomatologice efectuate fără anestezie şi fără clasica freză
 • lipsa durerii
 • cicatrizarea rapidă
 • proceduri uşoare, minim invazive
 • recomandarea utilizării în cazul pacienţilor diabetici, cu alergii, cu afecţiuni cardiovasculare, copii sau gravide
 • timp de recuperare minim si un risc de infectie scazut
 • reduce sangerarea, durerea si umflatura post-operatorie si, in multe cazuri, elimina nevoia de calmante

 

Tratamentul cu Waterlase reprezintă o alternativă complet sigură şi eficientă, recomandată de medicina de ultimă oră.

 

OBTURAŢIA DE CANALE 3D

SKYSEA G9 Endomotor cu apex locator inclus: sunt reproduse ultimele caracteristici ale micromotoarelor de top (Replica dupa MORITA)

 

VDW GOLD

NOU. Tehnica moderna in tratamentul canalelor radiculare: sistemul rotativ Ni-Ti, motor de endodontie cu apex locator asigurand pacientului un confort si un traumatism minim FARA DURERE. Aceste tehnici moderne permit siguranta manoperelor si scurtarea timpului de lucru.

 

INHALOSEDARE

-Inhalosedarea – Sedare prin protoxid de azot

 

LAMPA FOTO – DEMI BY KERR

La CMI dr. Catalina Budei scapi rapid de durerea și complicațiile cauzate de inflamații radiculare, prin tratamente endodontice inovatoare, realizate doar în mod electronic. Astfel, medicul specialist asigură o sigilare perfect etanșă și sterilă a canalelor dentare, în vederea unor tratamente ulterioare, coroane dentare.

 

CAMERA INTRAORALA OC-CMP

Camera video intraorala a revolutionat comunicarea medic-pacient. Camera video OC-CMP se cupleaza la un calculator si pe monitorul acestuia pacientul poate vedea orice dinte din cavitatea bucala si problemele aferente. El poate vedea cum arata dintele in diferite etape ale tratamentului si poate interveni activ in luarea unei decizii. Computerul permite salvarea si arhivarea imaginilor cu posibilitatea de analiza a evolutiei tratamentului.

 

TURBINA FARO TRILOGY CU FIBRA OPTICA TURBINA FARO TRILOGY CU FIBRA OPTICA, PUSH BUTTON, RULMENTI CERAMICI.

Turbina cu fibra optica. Suprafata neteda – usor de curatat si de intretinut. Forma ergonomica permite o priza ferma, turbina putand fi manevrata optim fara riscul alunecarii, in orice pozitie. Racirea frezei este asigurata prin 3 sprayuri. Sistem de curatare automat, ceea ce previne aparitia calcarului sau a biofilmului in interiorul sprayului. Valva antiretractie in interiorul turbinei, pentru a prevenii riscul contaminarii pacient/pacient. Led cu xenon montat in cupla rapida, pentru a nu fi su

Piesa cot, cu contact integrat pentru apex locator

 • cap mic pentru vizibilitate mare si usurinta in utilizare
 • sistem usor de fixare a acelor
 • schimbarea si incarcarea rapida a acelor

 

PRGF

Tehnologie de ultima generatie care reface un ţesut afectat de 7 ori mai repede decât vindecarea naturală. Eficienţa DOVEDITA in mod deosebit în tratamentele cu implanturi dentare, reducând semnificativ perioada de vindecare dintre etapele chirurgicale și în cazul urgențelor stomatologice. În plus, îl folosim cu succes şi în estetica faciala, tratamentele de înfrumuseţare, hidratare şi întinerire a pielii.

 

 

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare