ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Ecografie Ecografie Iasi

La Centrul de Diagnostic Radiologic și Imagistic din cadrul Cabinetelor Medicale de Specialitate – Nicolina beneficiați de servicii imagistice sigure, eficiente, corecte și avantajoase, susținute de profesionalismul personalului medical și de aparatura de ultimă generație de care dispunem.
Radiologia și imagistica se ocupă cu examinarea diferitelor segmente ale corpului în scopul diagnosticării diferitelor patologii.
Sănătatea este o prioritate care nu trebuie amânată, motiv pentru care susținem și recomandăm investigațiile medicale de diagnostic pentru depistarea precoce a diferitelor afecțiuni, lucru care favorizează eficiența tratamentelor și vindecarea.
La noi puteți beneficia de investigații medicale sigure și complete, și anume:
● explorări radiologice
● explorări CT
● explorări ecografice
● mamografii
● osteodensitometrii
Adresabilitatea crescută din ultimii ani reprezintă dovada eficienței de care dăm dovadă, a calității actului medical, fiind un aliat de încredere în diagnosticarea și tratarea problemelor dumneavoastră de sănătate.
Echipa noastră medicală este formată din specialișți cu o vastă pregătire și experiență profesională, aflați într-un continuu proces de formare și îmbogățire a cunoștințelor.
Misiunea noastră este de a pune la dispoziția pacienților noștri întreaga gamă de servicii, într-un cadru intim, modern și accesibil.
Cu pasiune, devotament, răbdare și seriozitate, vă așteptăm pentru servicii de radiologie și imagistică, servicii care mulțumesc și cele mai exigente cerințe. Suntem un aliat de încredere în diagnosticarea problemelor de sănătatea și eficientizarea tratamentelor. Sănătatea este esențială, iar noi susținem acest lucru prin calitatea serviciilor și tarifele avantajoase.
Vă așteptăm cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

22-02-2016
Baciu, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!