Suntem un centru oncologic unic în regiune, supra-specializat în diagnosticul și tratamentul cancerului de sân. Echipa noastră este pluridisciplinară și unită, cu o colaborare constantă în ceea ce privește diagnosticul și tratamentul pacienților noștri.
ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Radiologie și imagistică medicală Radiologie și imagistică medicală Cluj-Napoca

Servicii total gratuite:

Oferim, după caz, testul de osteoporoză în mod gratuit iar periodic, oferim un Screening Oncologic gratuit.

Programare

Centromed Oncosan este un centru medical clujean dedicat prevenției, diagnosticului și tratamentului cancerului de sân, fondat în anul 2006 de către dr. Radu Tănăsescu.

Centrul nostru există în Cluj-Napoca de 15 ani și este singurul din regiune care oferă un program complet de prevenție, diagnostic și tratament al cancerului de sân și al cancerului de col uterin.

 

De asemenea, este singurul centru supra-specializat în domeniul oncologiei medicale, a cărui echipă pluridisciplinară este una formată din medici supra-specializați în oncologie medicală, ginecologie oncologică, ecografie mamară și cardiologie, prin a căror colaborare se stabilește tratamentul individual, personalizat fiecărui pacient. 

 

Pe lângă aceste specialități, centrul nostru oferă, complementar, pacienților, testarea osteodensitometriei, consult specializat de nutriție și consiliere psihologică. 

 

Începând cu anul 2018, Centromed conduce un program de dublu-screening în cancerul de sân și cancerul de col uterin, creat în urma analizei nevoilor pacientelor noastre, atât medicale cât și financiare.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

06-08-2019
Morosan, 55 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O ECHIPĂ DE UN PROFESIONALISM DEOSEBIT. NU MIA-AM IMAGINAT VREODATA CÂTA RĂBDARE POT SĂ AIBĂ ACESTI OAMENI DEOSEBITI IN CIUDA FAPTULUI CĂ ZILNIC CONSULTA ZECI DE OAMENI CU ACELASI DIAGNOSTIC SI PENTRU FIECARE GĂSESC O CALE DE REOLVARE.IN NUMELE MEU SI AL FAMILIEI MELE LE MULTUMESC DIN INIMA PENTRU CA DATORITA LOR EU ASTAZI TRAIESC. CONTINUI SA MERG LA CONTROALE PERIODIC SI SPER CA TOTUL SA FIE BINE. BUNUL DUMNEZEU SĂ LE DEA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA.

15-01-2019
Hincu Laura, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

E puțin spus profesionalisti.Sunt oameni care își fac treaba în așa fel încât inspira pacienților atât de importanta încredere în sine și,implicit,in vindecare.Metaforic vorbind,considerați că,alegând clinica Oncosan,vă urcați într-un tren cu Domnul Profesor Radu Tănăsescu pe post de "locomotivă" care are o singura destinație:Vindecarea !

14-01-2019
Presura, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Seriozitate,amabiliate!Profesionalism!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare