ROmedic Cabinete medicale Satu Mare Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Satu Mare

Clinica de Oftalmologie Vitreum îşi propune prin intermediul doctorului Levai Lehar şi al echipei sale, să aducă în medicina oftalmologică tehnici şi echipamente de ultimă generaţie în România.

 

Centrul Oftalmologic Vitreum vine în sprijinul a cât mai multor pacienţi oferind servicii medicale oftalmologice de cel mai înalt nivel, atât prin prisma profesionalismului cu care se desfăşoară actul medical cât şi prin prisma tehnologiei de vârf de care clinica Vitreum beneficiază.


Experienţa şi pasiunea pentru oftalmologie a doctorului Levai Lehar au stat la baza înfiinţării acestei clinici.

 

Dorim să oferim pacienţilor noştri confortul, siguranţa şi satisfacţia unui act medical bine efectuat, fapt pentru care avem în dotare aparatură complexă şi performantă:

 • Autokeratorefractometrul Huvitz, aparat utilizat pentru inregistrearea dioptriilor, date preluate automat de foropterul Huvitz.
 • Foropterul automat si combina oftalmologica Huvitz ne asigură precizia înregistrării acuităţii vizuale. Metoda clasică de schimare manuală a ramei şi lentilelor este acum înlocuită de aparatura modernă automată care transmite datele înregistrare de refractometru direct către foropter.
 • ICare aparat performant de inregistrare a presiunii intraoculare, extem de util in urmarirea glaucomului.
 • Plus Optix, acest aparat ne permite înregistrarea de la distanța de 1 m a acuităţilor vizuale la copii.
 • Angiofluorograful computerizat şi Camera foto pentru fotografii de fund de ochi, ambele extrem de importante pentru retinopatia diabetică şi alte afecţiuni retiniene.
 • Biometrul Quantel Medical cu ajutorul căruia se calculează puterea cristalinului artificial care trebuie implantat în ochiul pacientului operat de cataractă
 • Ecograful ocular Quantel Medical
 • Camp vizual computerizat cu ajutorul caruia se poate urmari evolutia glaucomului.
 • Laser fotocoagulator Pure Point, indispensabil in tratamentul retinopatiei diabetice avansate.
 • Topograful cornean Zeiss foarte important în chirurgia refractiva pentru diagnosticarea unor vicii ascunse sau incipiente ale corneei.
 • Tomograful prin coerenţă optică OCT, foarte important pentru diagnosticarea şi urmărirea degenerescenţei maculare şi a altor afectiuni retiniene.
 • Microscopul operator LEICA, aparat de ultima generatie cu ajutorul caruia se desfasoara o mare parte din interventiile chirurgicale.
 • Constellation –ALCON cel mai performant aparat existent la ora actuală în chirurgia oftalmologică prin intermediul căruia deservim chirurgia polului anterior, cataracta, una din cele mai frecvente afecţiuni oftalmologice şi a polului posterior, dezlipiri de retină, traumatisme oculare, hemoragii vitreene, corp străin, etc
 • Laserul Excimer ZEISS destinat tratării viciilor de refracţie (miopia, hipermetropia, astigmatismul) produs de firma germană Zeiss.
 • Endoscop ocular Endo Optics – Endoscopia oculara este utilizata in tratamentul chirurgical al pacienților cu glaucom oferind cea mai rapida si usoara interventie pentru aceasta afectiune. Endoscopia oculara este de asemenea utilizata in patologii complexe de pol posterior, ale retinei. Endoscopul ocular este un sistem avansat cu tripla functie, cea de laser, iluminare si de vizualizare.
 • Melag aparat de sterilizare a instrumentelor chirurgicale de cea mai inaltă performanță.

Clinica dispune de asemenea si de sistem propriu de sustinere a energiei electrice in timpul operaţiilor, in cazul intreruperilor/caderilor de curent.

Datorita dotarii Clinicii Vitreum cu tehnologie de ultima generatie, completa si complexa si a personalului specializat, putem acoperi o plaja vasta a patologiei oculare.

 

Clinica de Oftalmologie Vitreum oferă toată gama de servicii oftalmolofice printre care se enumera:

operatii cataracta - https://vitreum.ro/cataracta/

operatii glaucom - https://vitreum.ro/glaucom/

tratamente dezlipire de retina - https://vitreum.ro/retinopatie-diabetica/

chirurgie refractiva laser - https://vitreum.ro/chirurgie-refractiva-laser/

tratament retinopatie diabetica - https://vitreum.ro/retinopatie-diabetica/

endoscopie oculara - https://vitreum.ro/endoscopia-oculara/

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-01-2019
Popovici Rodica, 55 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare