ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Bucuresti

Dezechilibrele din organism se manifestă prin dureri, disfuncții, tulburări și afecțiuni. Restabilirea echilibrului este esențială pentru o stare generală de bine a întregului organism.

 

„Trupul este templul tău. Menține-l pur și curat pentru sufletul care locuiește în el.”

Acupunctura este un remediu natural, eficient și sănătos pentru o paletă largă de afecțiuni și tulburări, de la afecțiuni musculo-scheletale, digestive, endocrine, ginecologice, respiratorii, neurologice până la migrene, insomnii, tulburări afective sau emoționale. Este o procedură simplă, dar cu avantaje numeroase, fără reacții adverse, care redă sănătatea, armonia și echilibrul trupului. Obezitatea, insomniile, reumatismul, migrenele, tulburările menstruale, infertilitatea, nodulii, chisturile – toate își pot găsi rezolvarea în acupunctură.

Vă așteptăm cu drag, pentru un corp mai sănătos, un organism mai echilibrat și mai relaxat, pentru armonie și vitalitate!

În astfel de tratamente ne axăm nu doar pe trup, ci și pe minte și suflet, deoarece calitatea vieții implică toate aceste trei aspecte. Aici beneficiați de soluții eficiente și testate pentru menținerea, restabilirea și întreținerea stării de sănătate.

Aici puteți beneficia de:

  • Acupunctură auriculară;

  • Acupunctură clasică;

  • Acupunctură cosmetică;

  • Acupunctură profilactică;

  • Acupunctura scalpului.

Ai grijă de trup, minte și suflet în egală măsură!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare