ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Bucuresti

Ce este acupunctura?

Ce este acupunctura?

Acupunctura este o metoda tratament, parte a medicinei traditionale chineze, utilizata si rafinata de-a lungul a mii de ani de catre practicieni de pe intreg globul. Acupunctura se bazeaza pe echibrul energetic natural al corpului uman si pe capacitatea acestuia de auto-vindecare, in conditiile existentei acestui echilibru energetic. Acupunctura este o metoda de insanatosire, un fel de tratament al organismului care promoveaza vindecarea si imbunatatirea functionarii organismului pe cai naturale.
Aceasta metoda se realizeaza prin introducerea unor ace si prin aplicarea caldurii sau prin stimularea electrica in puncte de acupunctura foarte precise.
Cu alte cuvinte, acupunctura consta in inteparea cu acul a unor puncte exacte, pentru a vindeca anumite boli si pentru a oferi rezistenta organismului la anumite afectiuni.

 

Acupunctura este o metoda tratament, parte a medicinei traditionale chineze, utilizata si rafinata de-a lungul a mii de ani de catre practicieni de pe intreg globul.

 
Programare