ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihologie Psihologie Cluj-Napoca

Centrul Maze își desfăsoară activitatea în domeniul psihologiei, fiind printre primele centre înființate în Cluj care oferă exclusiv servicii de psihoterapie și evaluare psihologică.

 

Respectăm ideea de sprijin reciproc și am încorporat această valoare în organizația noastră. Profesioniștii noștri lucrează împreună cu dvs., dând dovadă de flexibilitate, empatie și profesionalism pentru a ne putea individualiza serviciul oferit fiecărui pacient.

 

Drept urmare, profesioniștii din cadrul MAZE Center sunt încurajați să fie preocupați de dezvoltarea continuă în domeniul în care activează, astfel încât să putem avea grijă de pacienții noștri la cele mai înalte standarde. Acest lucru ne permite să lucrăm într-un ritm atent fără a compromite valorile noastre.

 

Indiferent dacă intenționați să consultați un membru al echipei pentru a îmbunătăți elementele pozitive pe care le aveți deja în viața dvs., pentru a aborda anumite probleme de sănătate mintală sau pentru a face alte ajustări benefice pentru starea dumneavoastră de spirit, relații sau stil de viață, psihologii și consilierii noștri oferă o varietate de abordări, provin din medii diferite și sunt aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare