ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Craiova

Coordonator Mihai Marin

  • Specialitate:Terapii complementare
  • Localitate:Craiova
  • Județ:Dolj
Coordonator Mihai Marin
Suntem o echipă pe care am format-o de-a lungul ultimilor 12 ani din câteva zeci de tineri şi tinere care şi-au dorit să devină terapeuţi. Sunt oameni deosebiţi care au sacrificat mult, s-au supus unei pregătiri extrem de serioase şi au muncit enorm să ajungă specialişti în diferite domenii ale medicinii alternative. Sunt oameni în adevăratul sens al cuvântului, care nu se menajează şi îşi „aruncă” în fiecare zi sufletul în luptă pentru a ajuta la salvarea şi vindecarea altor suflete.

Poţi să ai aceeaşi încredere în oricare dintre ei, dacă sunt în această echipă înseamnă că au trecut toate examenele şi au îndeplinit cele mai înalte standarde umane, etice şi profesionale, căci criteriul meu de bază a fost ca, de câte ori voi avea probleme de sănătate, să am „curaj” să „mă dau pe mâna lor”. Altfel, le-am spus, mai bine ne apucăm de altceva… Îi iubesc, îi admir şi îi respect pentru tot ceea ce sunt şi tot ceea ce fac!

Am căutat, de mai bine de 25 de ani, punţile dintre spiritualitate creştină, medicina străveche şi cea modernă – şi cred că am găsit cele mai corecte şi fericite asocieri, pentru cele mai bune rezultate.

Există păreri pro şi contra relativ la multe aspecte în acest domeniu. Nu am găsit la cineva adevărul absolut, nu îl deţin nici eu, aşa că singura variantă care mi-a rămas (în afară de a abandona şi a nu face nimic) este experimentul, făcut cu sinceritate şi pe cât posibil cât mai riguros şi mai aproape de ştiinţific.

Am făcut şi facem toate eforturile de a înţelege principiile şi mecanismele fiecărei tehnici sau metode cu care am intrat în contact, pentru a o putea folosi cât mai bine şi evalua cât mai corect, chiar dacă uneori asta a însemnat câţiva ani de muncă. Şi au fost cazuri în care a trebuit să renunţăm la unele dintre ele după mult timp de experimentare, din diverse motive – de la cele care ţin de efecte şi durabilitatea lor în timp, până la considerente de ordin spiritual.

Ne-a adunat la un loc dorinţa de a face bine! Nutrim convingerea că medicina alternativă şi complementară, făcută profesionist, are o valoare inestimabilă – şi poate fi o opţiune reală pentru cei care au nevoie de ajutor în lupta cu boala.

Suntem bucuroşi şi conştienţi că avem marea şansa de a lucra împreună într-un domeniu drag sufletelor noastre, de a forma un grup unit ”în cuget şi-n simţiri”, de a fi înconjuraţi de colegi-prieteni cu aceleaşi experienţe şi aspiraţii.
 
Programare