ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină internă Medicină internă Bucuresti

Centrul Medical Eligon - experiență și acuratețe în diagnostic!

 

Tot ceea ce înseamnă în ziua de azi medicina modernă bazată pe dovezi se datorează progresului tehnologic și aparaturii medicale de maximă precizie. De aceea MISIUNEA Centrului Medical ELIGON este de a stabili raporturi corecte și funcționale cu principalii furnizori locali de servicii medicale oferind garanția unui diagnostic rapid și corect, din grijă și respect pentru pacienți.

 

Centrul Medical ELIGON din București dispune de echipamente de ultimă generație și maximă precizie pentru formularea la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță a diagnosticului medical, respectiv a intervențiilor minim invazive, cum este de exemplu cazul polipectomiilor indiferent de gradul de complexitate:

  • Ecograf Iu22 Philips/Hitachi HiVision Avius [ecografie abdominală generală, ecocardiografie, Doppler, elastrografie share-wave pentru fibroza hepatică, elastrografie sân]

  • Linie de endoscopie Pentax i7000 [gastroscoape EG 2990i, colonoscoape EC 3890Li, Endo Cut IQ, coagulare cu argon-plasma APC2, unitate electrochirurgie ERBE 300D]

  • Instalație centralizată de distribuție oxigen și CO2

  • Lavoar aseptic pentru producerea apei sterile prin microfiltrare.

 

Centrul Medical ELIGON oferă servicii medicale de diagnostic și tratament al bolilor care afectează segmentele sistemului digestiv – Gastroenterologie și Hepatologie, beneficiind pentru investigațiile selectate de posibilitatea decontării de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate (C.N.A.S.).

 

Serviciile disponibile la Centrul Medical ELIGON se adresează pacienților cu:

  • Afecțiuni hepatice: hepatite, afecțiuni biliare – colică biliară, colecistită acalculoasă, colecistită, coledocolitiază și colangită, steatoză hepatică, ciroză hepatică.

  • Boli digestive inflamatorii: boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragică, sindromul colonului iritabil, boala intestinală inflamatorie, boala celiacă.

 

Alte servicii și facilități:

  • Spitalizare de zi/CNAS

  • Cardiologie generală și intervențională(Implantare cateter long-life pentru dializă si implantare camere oncologie)

  • doppler vascular si cardiac
  • sedare profunda pentru endoscopie 

 

Personalul medical extrem de bine pregătit și performant vă pune la dispoziție nu doar cunoștințele vaste în domeniul medicinei, dar mai ales calitățile umane care fac diferența pentru pacienți și aparținători atunci când sănătatea le este amenințată.

 

Echipa Eligon București vă mulțumește pentru încredere!

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare