ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Laborator de analize Laborator de analize Bucuresti

Servicii oferite

Anestezie și terapie intensivă

Anestezia consta in administrarea sedativelor cu scopul blocarii perceptiei durerii.

Cardiologie

Specialistii Centrului Medical Focus asigura o ingrijire la nivelul cerintelor medicinei moderne pentru pacientii cu afectiuni cardiovasculare.

Chirurgie vasculară

Cu timpul, sistemul venos perific isi pierde elasticitatea, transformandu-se pe alocuri in varice.

Diabet, Nutriție și Boli metabolice

Departamentul de diabet, boli de nutritie si metabolice al Centrului Medical Focus este cel care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor cauzate de nutritia inadecvata si tulburari de metabolism.

Endocrinologie

La Centrul Medical Focus va oferim consult complex clinic si biologic al patologiei endocrine, coroborat cu dozari hormonale de mare acuratete.

Ginecologie & Obstetrică

Departamentul de Ginecologie al Centrului Medical Focus va ofera, in conditii tehnice si ambientale deosebite o abrodare moderna a afectiunilor din sfera ginecologica.

Laborator de analize

Laboratorul FocusLab Plus functioneaza din anul 2004 fiind acreditat I.S.O. 15189 de la infiintare si participa la programe internationale de control de calitate.

Medicină de familie

Centrul Medical Focus face inscrieri la medicul de familie, dr Alina David.

Medicină internă

Specialistii de medicina interna din cadrul Centrului Medical Focus se preocupa de toate aspectele sanatatii generale a pacientului si ofera indicatii in functie de afectiunile sale.

Oftalmologie

Departamentul de Oftalmologie al Centrului Medical Focus va ofera o gama larga de consultatii, investigatii si tratamente.

Oncologie

Departamentul de oncologie medicala a Centrului Medical Focus este unul dintre cele mai performante in tratarea si monitorizarea bolilor neoplazice.

Ortopedie și traumatologie

In cadrul departamentului de ortopedie se trateaza afectiuni ale sistemului musculo-scheletal (oase, articulatii mari, muschi, ligamente, tendoane), prin utilizarea procedurilor ortopatice fizice.

Urologie

Echipa de specialisti a Centrului Medical Focus va ofera consultatii, investigatii si tratament pentru afectiunile din sfera urologica.

 
Programare