ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Bucuresti

Ginecologie & Obstetrică în Bucuresti

Departamentul de Ginecologie al Centrului Medical Focus va ofera, in conditii tehnice si ambientale deosebite o abrodare moderna a afectiunilor din sfera ginecologica.

 

Serviciile medicale oferite asigura o paleta larga de investigatii diagnostice: analize de laborator, ecografie endovaginala si abdominala.

In cadrul Centrului Medical Focus se realizeaza examenul citologic vaginal si ultrasonografia sanului, examene de baza in in depistarea cancerului de col si cancerului mamar.

O singura interventie este suficienta pentru vindecarea a numeroase tulburari.

Interventiile chirurgicale sunt acum o practica zilnica si fara risc pentru pacienta, fiind realizate in propriul nostru bloc-operator dotat cu sectie A.T.I.

Dupa cateva ore, pacienta poate parasi clinica, urmand la domiciliu recomandarile medicale.

Pentru depistarea precoce a tumorilor mamare, Centrul Medical Focus, dispune de tehnici moderne minim invazive de recoltare de probe din formatiuni suspecte si analiza morfopatologica a acestora, inclusiv tehnici de imuno-histo-chimie si diagnostic molecular, care permit stabilirea unui diagnostic si tratamentul personalizat.

In cadrul programului Breast Imaging este inclusa si elastografia sanului, una dintre cele mai moderne metode de explorare neinvaziva, ce elimina investigatiile cu disconfort fizic, ofera un diagnostic de acuratete si nu limiteaza repetarea ei.

Echografia cu elastografie a devenit prima metoda de diagnosticare in afectiunile mamare si in particular a cancerului de san. 
Programare