ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Sibiu

Centrul Medical Intermedica ofera asistenta medicala ambulatorie in diverse specialitati, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.
Pentru solutionarea rapida si eficienta a problemelor dvs, Centrul Medical Intermedica are personal medical cu inalta calificare, dispune de aparatura de inalta performanta si va sta la dispozitie zilnic intre orele 7:30 - 19:30
Sediul din str. Gimnasticii nr.11 ne-a permis extinderea si diversificarea serviciilor medicale. In prezent oferim asistenta medicala curativa in peste 20 de specialitati medicale, la care se adauga investigatii moderne cum sunt Eco Doppler color pentru inima si vase sanguine, Electroencefalograma (EEG) si Electroneuromiografia (EMG).
Laboratorul dotat cu aparatura de ultima generatie , completeaza serviciile medicale cu analize de sange, scaun, urina, secretii, etc.
In cadrul centrului nostru pacientii beneficiaza de tratamente ambulatorii , cum sunt acupunctura, injectii si infiltratii, fizio si reflexoterapie, electrocauterizari, tratamente de mica chirurgie si ortopedie.
Persoanele cu exces ponderal ni se pot adresa pentru investigatii sau pentru alcatuirea unei diete de slabit personalizate .
Prestatiile de Medicina Muncii ocupa un loc important in activitatea noastra inca de la infiintare, din anul 2000, Centrul Medical Intermedica efectuand examinari medicale si testari psihologice persoanelor angajate, precum si celor care urmeaza sa se angajeze in campul muncii, in toate domentiile de activitate.
Siguranta Circulatiei ocupa de asemenea un loc important in activitatea noastra zilnica, Centrul Medical Intermedica fiind agreat de Ministerul Transporturilor sa elibereze atat avizele medicale cat si avizele psihologice de aptitudine pentru conducatorii auto profesionisti si pentru celelalte categorii de persoane care prin profesia lor concura la siguranta transporturilor.
Clientii departamentului de Medicina Muncii si Siguranta Circulatiei sunt societati comerciale si persoane fizice care ni se adreseaza direct, pentru elavuarea si certificarea starii lor de sanatate conform cerintelor legislative.

Ultimele recomandări de la pacienți:

16-04-2018
Băra Gabriel, 57 ani

Părerea generală: Mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare